Şimdi Ara

Telefonumun şarjı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şarjı cebimde durduğu 2 saat boyunca %50 azaldı ve telefon sürekli sıcak. Bir saattir arka plan görevlerini kontrol ediyorum hiçbir sorun yok. İnterneti kapattığım zaman sıcaklığı geçti. Sizce arka planda ne çalışıyor olabilir? Bugün böyle oldu nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilk akla gelen yüklediğiniz yeni bir program kaynaklıdır ama ben şöyle bir durum var diye düşünüyorum Windows Phone 8 telefonlarda belli aralıklarla sistem bataryayı ciddi ciddi emiyor yani düzenli veya düzensiz olarak telefonun şarjı kısa sürede bitiyor, bir kaç kişi forumda bu tarz şikayetlerde bulunmuştu anlamsız şekilde kısa sürede şarjlarının bittiğini belirttiler aynı problemi bende 2-3 kere yaşadım normalde bir gün giden şarjım hiçbir şey yapmadığım halde kısa sürede boşaldı bence sistem bir açık var düzensiz veya düzenli olarak WP8 telefonların şarjı anlamsız şekilde boşalıyor.

• ben de yaşadım bir kez aynı sorunu. arkaplan görevlerinden sadece whatsapp twitter gibi bildirim gerektiren uygulamaları açık bıraktım. gpsi konum verilerini göndermeyi falan kapattım birdaha olmadı. ama olduğu zaman da durduk yere olmuştu herzamanki normal kullanım şeklimdeyken, bi açık var sistemde gibi geliyor bana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Hocam ilk akla gelen yüklediğiniz yeni bir program kaynaklıdır ama ben şöyle bir durum var diye düşünüyorum Windows Phone 8 telefonlarda belli aralıklarla sistem bataryayı ciddi ciddi emiyor yani düzenli veya düzensiz olarak telefonun şarjı kısa sürede bitiyor, bir kaç kişi forumda bu tarz şikayetlerde bulunmuştu anlamsız şekilde kısa sürede şarjlarının bittiğini belirttiler aynı problemi bende 2-3 kere yaşadım normalde bir gün giden şarjım hiçbir şey yapmadığım halde kısa sürede boşaldı bence sistem bir açık var düzensiz veya düzenli olarak WP8 telefonların şarjı anlamsız şekilde boşalıyor.

Peki düzeldi mi sonra hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: bangez

ben de yaşadım bir kez aynı sorunu. arkaplan görevlerinden sadece whatsapp twitter gibi bildirim gerektiren uygulamaları açık bıraktım. gpsi konum verilerini göndermeyi falan kapattım birdaha olmadı. ama olduğu zaman da durduk yere olmuştu herzamanki normal kullanım şeklimdeyken, bi açık var sistemde gibi geliyor bana da

Kesinlikle bir açık var.

• Telefonumu bul ???

• quote:

Orijinalden alıntı: EsadSamil

Telefonumu bul ???

Her şey kapalı. Zaten hiçbir sorun yoktu telefonda hiçbir değişiklik yapmamıştım. Birden oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Saat Pili Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Nİ-MH BATARYA ŞARJI HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tahminimce wp8 telefonu 20-30 dk aralığında bir güncelliyor o yüzden şarj gidiyor olabilir

• Telefon amber mi

• 1 kez benimde başıma geldi. Sabah 8 de %100 doluydu 9.20de %82ye düşmüştü. Telefon cebimdeydi hiç bir uygulamayı açık bırakmamıştım. İnsider uygulamasından inceledim ( normalde saatte %1 ya tüketir ya tüketmezdi) gerçekten kendi kendine sarjı yemişti. Hemen kapatıp açtım teli normale döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 1 Kasım 2013; 14:14:47 >
  • Şarjı tamamen bitir öyle tekrar şarj et

• Bende de kablo bozulmuş. Çok uzun sürede şarj oluyordu olunca da anında bitiyordu yani. Sonra tamamen bitirdim sarjını düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.