Şimdi Ara

Telefonumun içindekilerin silinmesini nasıl önlerim ?(İtunes)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım bir hafta önce elimden düşünce hdd mefta oldu ve bugün alıp düzelttim makineyi.Cihazı açtım ilk ekranda itunes şifremi sordu telefonda kullandığımı girdim,sonra icloud sordu onada girdim.Şuan bilgisayarın içinde hiç bir yüklü dosya yok.Telefonu bilgisayara bağlıycam fakat içindeki herşeyi sıfırlamasından çekiniyorum.Bir yöntemi varmı içindeki dosyaları bilgisayara kopyalamamın ?

• Eşzamanla demezseniz durduk yere silmez bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Eşzamanla demezseniz durduk yere silmez bilgisayar.

Haklısınız fakat cihazın içerisinde müzik ve resimlerim var ve baya bir dosya var.Yarın bir gün bilgisayardan telefonuma birşey aktarmak istediğimde bu sefer hepsi silinmiycekmi ?Yani benim demek istediğim eş zamanla demeden yedekleme seçeneğim varmı sonra onun üstüne devam etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

quote:

Haklısınız fakat cihazın içerisinde müzik ve resimlerim var ve baya bir dosya var.Yarın bir gün bilgisayardan telefonuma birşey aktarmak istediğimde bu sefer hepsi silinmiycekmi ?Yani benim demek istediğim eş zamanla demeden yedekleme seçeneğim varmı sonra onun üstüne devam etme.

İtunes'ta seçenekler var,işte uygulama,müzik,resimler gibi bunların hepsinde eşzamanla tiki vardır onlara basmadığınız süre silinmez.

Bilgisayardan diyelim müzik atacaksınız işte o zaman İphone'unuzdaki müzikler silinir yerine pcdekiler gelir.

Yedek alabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken nokta o izinleri vermemek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

quote:

İtunes'ta seçenekler var,işte uygulama,müzik,resimler gibi bunların hepsinde eşzamanla tiki vardır onlara basmadığınız süre silinmez.

Bilgisayardan diyelim müzik atacaksınız işte o zaman İphone'unuzdaki müzikler silinir yerine pcdekiler gelir.

Yedek alabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken nokta o izinleri vermemek.

Sağolun hocam telefondakileride bilgisayara aktarma şansım olmadığına göre anlaşılan zor bi iş en azından resimleri kopyalama şansım var.

• iTools adli programla telefondaki muzikleri bilgisayariniza aktarabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.