Şimdi Ara

Telefonumun gerçenten Netcell mi olduğunu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten cep telefonu siparişimi verdim, garantisinin Netcell olduğunu söylediler ama ben telefon geldiğinde imei no sunu sorgulatıp bundan kesin emin olmak istiyorum.
    Daha önce bir arkadaşımın KVK diye aldığı teli kvk sitesinde imei no sunu sorgulattığımızda kvk olmadığını öğrendik bu yüzden bende tedbirli olmak istiyorum. Fakat Netcell in sitesinde KVK gibi imei no sorgulama bölümü yok. Lütfen bir fikir verin arkadaşlar bunu kesin olarak öğrenmek için ne yapabilirim

• netcell i ara sor !!!!!!!!
  • kvk maillede cevaplıyor garanti olayını.
  • Netcell i ararsam yardımcı olurlar heralde. Bi denemek lazım
  • sanırım cep tıkladan aldım bana da sormustun ebnde baktım şimdi faturada kvk netcell yazmıyormus simdi dkkat ettim ama kutuda netcell tarafından kontyrol edilmiştir yazısı vardı agız kısmında yani orayı yırtıp açıyorsun telefonu. ama sen yine de sorgulatırsan haber verir mısın banada ayrıca netcell kvk henpa hepsi bakıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 29 Eylül 2007; 18:01:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

sanırım cep tıkladan aldım bana da sormustun ebnde baktım şimdi faturada kvk netcell yazmıyormus simdi dkkat ettim ama kutuda netcell tarafından kontyrol edilmiştir yazısı vardı agız kısmında yani orayı yırtıp açıyorsun telefonu. ama sen yine de sorgulatırsan haber verir mısın banada ayrıca netcell kvk henpa hepsi bakıyor diye biliyorum

Evet ceptıkladan aldım nokia 7390 500 ytl ye çok uygun fiyat. Bi kere tel alırken sorunlar yaşamıştım o yüzden işi sıkı tutuyorum. Netcell e telefon edeceğim eğer bir sonuç alırsam tabi ki sanada haber veririm
    Dediğin gibi netcelle heryerde kvk ve genpa bakıyor diye geçiyor inş öyledir. Ama bir sorun çıkarda kvk bayisine götürdüğümde biz ilgilenmiyoruz derlerse
    Kayseri'de güvenilir bi netcell bayisi yok o yüzden tek güvencem kvk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.