Şimdi Ara

Telefonumu yıkadım sonuç berbat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung wave 723 cep telefonumu sabunlayıp yıkadım sonra hemen kurularım bişey olmaz diye düşündüm. 20 saniye falan yıkadım sonra hemen havluyla içini dışını her parçasını çıkarttım kuruladım. Sonra açayım dedim en başta normaldi sonra birden ekran kaymaya başladı böyle karıncalanmış gibi gösterdi falan öyle kaldı hiç bir şey görünmüyor ne yapacagımı bilemiyorum :S

• yumuşatıcı kullan tekrar makinada yıkamayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be kafaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Samsung wave 723 cep telefonumu sabunlayıp yıkadım sonra hemen kurularım bişey olmaz diye düşündüm. 20 saniye falan yıkadım sonra hemen havluyla içini dışını her parçasını çıkarttım kuruladım. Sonra açayım dedim en başta normaldi sonra birden ekran kaymaya başladı böyle karıncalanmış gibi gösterdi falan öyle kaldı hiç bir şey görünmüyor ne yapacagımı bilemiyorum :S

en azından düşündüğün bir kısım olmuş ya oda olmasaydı
  • çok mu pislenmişti arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

yumuşatıcı kullan tekrar makinada yıkamayı dene.

o da olmadi, on yikamali uzun programda yika. karincalanma falan kalmaz, tertemiz olur.

• İnsan önce bir forumda araştırır dostumi aslında tek yapman gereken beyaz bir çoraba koyup (renkli çorap renk veriyor) ağzını bağladıktan sonra 30derecede kısa programa atacaktın

Neyse şimdi telefonu al, yarım kilo baldo prince (Baldo'nun niaşasta oranı yüksek bu nokta önemli) göm siyah bezle sarıp serin ve karanlık bir yerde 2 gün beklet bişeyciği kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elde yıkadığın için problem yaşamışsın makinaya atsaydın sorun olmazdı :))
  • Bir poşet pirincin içine at. 1 gün sonra sapasağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Bir poşet pirincin içine at. 1 gün sonra sapasağlam.

ise yarayabilir

• Pirincin içinde beklettim 1- 1.5 gün biraz gelişme oldu aslında şuan tek büyük sorun ekran rengi kaymış berbat durumda yarın telefoncuya götürecegim. Aynı şeyi daha öncede yapmıştım bu telefona bir kova suya frosch döktüm 1.5 dakika öyle beklettim bu sefer batarya falan her şeyi çıkartıp üzerini sabunlayıp yaptım 20 saniye falan bişey olmaz diye düşündüm ama oldu.
    Marifet gibi anlatıyorum ama bende hastalık bu durduramıyorum kendimi tabi artık yapmam kurtarabilirsem en azından öyle tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.