Şimdi Ara

telefonumu tuvalete düşürme maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün başıma gelen bu iğrenç olayı anlatmak isterim bu arada telefon çok değerli birşey değil samsung star diye dandik telefon...neyse asıl mevzuya gelelim bugün öğlen telefonla büyük abdest bozmaya tuvalete girdim bir yandan dh de takılıyorum bir yandan mıçıyorum tuvallette alaturka bu arada neyse ben çömelir vaziyette işimi görürken tel elimden nasıl olduysa düştü yakalamaya çalıştım ama olmadı gözümün önünde tuvaletin deliğine gidişini seyrettim o an ikilemde kaldım acaba elimi kendi mokuma sokup tel ordamı diye arasammı yoksa boş ver diyip üstüne sifonu çeksemmi malesef ilk seçeneği yaptım... burda şunu söyleye bilirim beyler hani derlerya bazıları insanın kendi ossuruğu veya kendi moku kendine kokmaz diye yemin ediyorum hikaye o laf o an kendi mokumdam şüpe ettim ulan bunu insanmı mıçtı diye neyse beyler iğrene iğrene elimi deliğe soktum baktım elime geldi hemen çıkarttım ama midem ağzıma geldi nerdeyse kusucam tel zaten iyice ıslanmış telden hayır gelmez ben zaten simkart ve hafıza kartını kurtarmak için katlanmıştım tüm bu iğrençliğe simkartı ve hafıza kartını kolonyayla yıkayıp kuruttum ve çalışıyor ikiside telofunu ise direk çöpe attım bunu size niye anlattım insan kendi mokuyla imtahan olurmu oluyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.. Tuvalete şu beyaz kapaklardan taktır

• Kustum
    Edit: geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 8 Ekim 2013; 3:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Geçmiş olsun.. Tuvalete şu beyaz kapaklardan taktır

Hocam o kapaktan takılıda telefonun ağırlığı ile kapaklar açıldı direk düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

quote:

Canın sağolsun ne yapalım
    Telefonu da yenilemek için bahanen oldu iyi tarafı

• Insanin kendi mokuyla sinanmasi

• quote:

quote:

quote:

Yeni telefon ne olacak acep?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hahahahah Güldürdün gece gece Allahta seni güldürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shibuya

quote:

quote:

quote:

Ucuz yollu bişey alacağız artık.

• Derste açtım.

Güldüm(Anırdım)

Dersten atıldım :/

• ınsan kendı moku dıyonda senmı zıcııyon bı tek oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shibuya

quote:

quote:

quote:

lg g2 alacakmış arkadaş malum o g2 o deliğe sığmaz

• Telefonu açıp parça parça princin içine atsaydın büyük ihtimalle sorun kalmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Telefonu açıp parça parça princin içine atsaydın büyük ihtimalle sorun kalmazdı.

hocam bir telefon düşünün her tarafı kendi mokunuza bulanmış hafıza kartı ve sim kartı zor çıkarttım iğrendim resmen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Telefonu açıp parça parça princin içine atsaydın büyük ihtimalle sorun kalmazdı.

hocam bir telefon düşünün her tarafı kendi mokunuza bulanmış hafıza kartı ve sim kartı zor çıkarttım iğrendim resmen.

Haklısın, kokusu geldi burnuma resmen

• düşündükçe ürperiyorum insanının eli bileğine kadar moka batarmı ya.

• quote:

bugün başıma gelen bu iğrenç olayı anlatmak isterim bu arada telefon çok değerli birşey değil samsung star diye dandik telefon...neyse asıl mevzuya gelelim bugün öğlen telefonla büyük abdest bozmaya tuvalete girdim bir yandan dh de takılıyorum bir yandan mıçıyorum tuvallette alaturka bu arada neyse ben çömelir vaziyette işimi görürken tel elimden nasıl olduysa düştü yakalamaya çalıştım ama olmadı gözümün önünde tuvaletin deliğine gidişini seyrettim o an ikilemde kaldım acaba elimi kendi mokuma sokup tel ordamı diye arasammı yoksa boş ver diyip üstüne sifonu çeksemmi malesef ilk seçeneği yaptım... burda şunu söyleye bilirim beyler hani derlerya bazıları insanın kendi ossuruğu veya kendi moku kendine kokmaz diye yemin ediyorum hikaye o laf o an kendi mokumdam şüpe ettim ulan bunu insanmı mıçtı diye neyse beyler iğrene iğrene elimi deliğe soktum baktım elime geldi hemen çıkarttım ama midem ağzıma geldi nerdeyse kusucam tel zaten iyice ıslanmış telden hayır gelmez ben zaten simkart ve hafıza kartını kurtarmak için katlanmıştım tüm bu iğrençliğe simkartı ve hafıza kartını kolonyayla yıkayıp kuruttum ve çalışıyor ikiside telofunu ise direk çöpe attım bunu size niye anlattım insan kendi mokuyla imtahan olurmu oluyormuş.

• ayni sey benimde basima gelmisti ama telefon nokia 6300 di ve bende elimi sokup almistim

• Sürükleyici bir yazı olmuş,repini verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athletico dé Madrid .10

Sürükleyici bir yazı olmuş,repini verdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.