Şimdi Ara

telefonumda sarı ekran ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu 26kasım 2011 de electro world den aldım ve bu aksam arkadasımın 4s siyle karsılastırınca benımkının hafif sarı oldugunun farkına vardım.Uzerınden 6ay gecmiş sizce garantiye vericem ve ayrietten arada home tuşu takılıyor ve usten kilit tuşuda aksaklık yasatıyo bazen 2 3 kere basmam gerekiyo.Sizce garantiye verdiğimde değişim istesem ama 4 yerine 4s ile değişirler mi ? faturada 2050tl ye aldım telefonu sizce nasıl olur ?

• 4 ile 4s anca rüyada olur benim bildigim kadarıyla satın alındıktan 30 gün sonra degisim yapabiliyorlar
    Şimdilik garantiden sadece onarım yaparlar gibi ama siz şansınızı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

4 ile 4s anca rüyada olur benim bildigim kadarıyla satın alındıktan 30 gün sonra degisim yapabiliyorlar

şanssızlık ya daha onceden oyle bi fırsat olsaydı keske uzerınden 6ay geçmiş banada oyle gelmişti. peki garantiye verdiğimde bana telefon verirler mi kullanmama dahil ? işlem kac hafta surer bılemem ama uzun sure telefonsuz kalmak istemiyorum
  • Sarı ekran direk degisim yapıyorlar ama 4 ile 4s vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

4 ile 4s anca rüyada olur benim bildigim kadarıyla satın alındıktan 30 gün sonra degisim yapabiliyorlar

şanssızlık ya daha onceden oyle bi fırsat olsaydı keske uzerınden 6ay geçmiş banada oyle gelmişti. peki garantiye verdiğimde bana telefon verirler mi kullanmama dahil ? işlem kac hafta surer bılemem ama uzun sure telefonsuz kalmak istemiyorum

İşlem ne kadar sürer bilemem ama kullanmanız için telefon konusunda bilgim yok teknik servis götürdüğünüz yere danışın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.