Şimdi Ara

Telefonuma gazoz döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma gazoz döküldü ben de ellerimi ıslatıp tüm telefonu elimle silip sonra havluyla kuruladım sonra tekrar Islak mendille sildim ve kuruladım. Başka ne yapmam gerekir? Arama yaptıktan sonra sensörde aksaklık oldu nasıl anlayabilirim arıza olup olmadığını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bi yerde okumuştum telefonu pirinç dolu kavonoza gömmek işe yarıyormuş nemi alıyormuş bir deneyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksahin -- 28 Temmuz 2015; 14:28:22 >
  • Cihazın içine sızmışsa kötü olur,sızmadıysa bişe olmaz
    Şekerli su,zamanla cihazın içinde oksitlenme yapar
    Şu sorunları görmediysen rahat ol;
    Telefon kapanıp açılır
    Kulaklık,hoparlör vs gibi ses araçları çalışmaz
    Bazen şarj almaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, pirinç dolu kapta 24-48 saat arasında bekletin her ihtimale karşı. Şekerin oksitlenme yapma ihtimali yüksek.
  • Teşekkürler cevaplar için. O kadar içeri kaçacak kadar ıslak kaldığını düşünmüyorum ama home tuşunun içine sızmış olma ihtimali var. Umarım gelecekte sorun çıkmaz :/ Kapanıp açılma - hopörlör gibi sıkıntılar çıkmadı şuan çok şükür.
  • Cihazlarda sivi temaslarda cihaz ya hemen bozulur yada zaman içinde cihazda hasarlara sebep olabilir bazı parçaların çalışmaması gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,benimkinide ice tea dokulmustu hoparlor kısmına ilk başta ses falan çıkmıyordu şuan sıkıntı yok eskisi gibi kendiliğinden geçti hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için sağ olun arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.