Şimdi Ara

Telefonum Video İzlerken Donuyor (Wave 2). Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir senedir wave 2 telefonum var. Ancak şu an ciddi bir sıkıntım var telefonda çektiğim videoları izlerken takılarak gösteriyor. 1-2 sn lik donmalar oluyor. İlk aldığımda ve baya uzun bir süre böyle bir sorun yoktu. Gayet güzel gösteriyordu. Hafıza kartını çıkarıp bilgisayarda gereksiz dosyaları sildim 5 Gb boş yer var. Ancak hala aynı sizce ne yapabilirim. Lütfen yardım edin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonda Video İzlerken Donma Sorunu

Bir video izlerken telefonunuzun donması son derece sinir bozucu olabilir. Bu sorun, Android telefonlarda yaygın bir şikayettir ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Telefonda Video İzlerken Donma Sorununa Neden Olan Faktörler:

• Yetersiz RAM: Video akışı, önemli miktarda RAM gerektirir. Telefonunuzun RAM'i yetersizse, video izlemeye çalışırken donma sorunları yaşayabilirsiniz.
    • Yavaş İşlemci: Video oynatmak için güçlü bir işlemci gerekir. İşlemciniz yeterince güçlü değilse, videolarınız donabilir veya duraklayabilir.
    • Yetersiz Depolama: Video dosyaları büyük boyutlu olabilir ve telefonunuzun depolaması yetersizse, video oynatımı sırasında sorunlara neden olabilir.
    • Eski Yazılım: Eski yazılım güncellemeleri, telefonunuzdaki video oynatma performansını düşürebilir.
    • Arka Planda Çalışan Uygulamalar: Telefonunuzun arka planında çalışan çok fazla uygulama olması, video oynatımını yavaşlatabilir.

Video İzlerken Donma Sorununu Giderme İpuçları:

• RAM'inizi Boşaltın: Kullanmadığınız uygulamaları kapatın veya kaldırın.
    • Uygulamalarınızı Güncelleyin: Tüm uygulamalarınızı, özellikle de video oynatıcı uygulamanızı en son sürüme güncelleyin.
    • Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak, arka planda çalışan uygulamaları kapatmaya ve RAM'inizi temizlemeye yardımcı olabilir.
    • Depolama Alanınızı Boşaltın: Kullanılmayan dosyaları silerek veya bunları bulut depolamaya taşıyarak depolama alanınızı boşaltın.
    • Eski Uygulamaları Kaldırın: Artık kullanmadığınız uygulamaları kaldırın.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın (Son Çare): Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, son çare olarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Ancak bu, tüm verilerinizi sileceğini unutmayın, bu nedenle sıfırlamadan önce yedek aldığınızdan emin olun.

Sorun devam ederse, telefonunuzu bir teknisyene göstermeniz gerekebilir. Donanımla ilgili bir sorun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vıdeo seyretmeden önce açık olan uygulama ve wıdget varsa onları kapat.sonra açmak istedigın videoya aç seyret
  • aynı sorunu cp mode da da yapıyor mu?
  • evet cp mode da da yapıyor. Uygulamalar kapalı oluyor zaten sorun nedir acaba hafıza kartı class ile alakalı desem başta neden düzgündü
  • hocam cihazı yedekleyip formatlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cracker21

Arkadaşlar yaklaşık bir senedir wave 2 telefonum var. Ancak şu an ciddi bir sıkıntım var telefonda çektiğim videoları izlerken takılarak gösteriyor. 1-2 sn lik donmalar oluyor. İlk aldığımda ve baya uzun bir süre böyle bir sorun yoktu. Gayet güzel gösteriyordu. Hafıza kartını çıkarıp bilgisayarda gereksiz dosyaları sildim 5 Gb boş yer var. Ancak hala aynı sizce ne yapabilirim. Lütfen yardım edin.
    Hafıza kartının en az class4 olması lazım. Büyük ihtimal bundan kaynaklanıyordur. (s8500 wave kullanıcısıyım)
    Bada sürümünüz kaç ?
  • Çok fazla veri yüklenimi aynı zaman program kullanımı ve zaman bunlara etkendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Badayı güncelleyebilsek büyük bi çoğunluk rahatlıcakta işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.