Bildirim
Telefonum gümrükten geçtimi acaba ? SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı durumdayken takılan hiç rastlamadım(ben dahil) açıkçası. %85 geçmiştir. Hayırlı olsun şimdiden. _____________________________ -
Buyincoins ten aldıysan onlar bir şekilde geçiriyor. Kutuyu ters falan çeviriyorlar buda geçmiş zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Telefonlar Geçmiyor Diye biliyorum telefon değil elektronik eşyalar fln geçmiyo diye biliyorum inş geçmiştir ama _____________________________
COMINGSOONNe Mutlu "Türküm" Diyene. -
Şans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

Orijinalden alıntı: dykmen
İlin torbasına eklendikten sonra mı yoksa önce mi gümrük konntrolü oluyor bilen var mı arkadaşlar?
Gümrüğe Git sor şehrine geldiyse vergisini ver al. oyle yapacaklar ben 8tane forma aldım yurt dısından adam dedi takımmı kurcan fln
sonra vergisini aldı aldık formayı...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler