Şimdi Ara

Telefonum çalındı. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 4 telefonum çalındı. Karakola şikayette bulundum. Şikayet dilekçem savcılığa iletilecek ve sanırım takip edilecek. Bulunabilirse ne mutlu. BTK ya da müracat edip IMEI sini kullanıma kapatmak istiyorum. Sorum şu: IMEI si kullanıma kapatılan telefonu savcılık yine de bir şekilde takip edebilir mi? Yoksa böyle yapmakla savcılık takibini önlemiş mi olurum. Konu hakkında bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. Zayıf bir ihtimal, belki telefon bulunabilir, ama bu biraz zaman alıyormuş.

• Geçmiş olsun.Ben telefonum çalındığında kapattırmıştım,o yüzden takip edilemedi sanırım telefon yok oldu gitti.Kapattırmayın bırakın kullansın,tesbit edilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifre koymadın mı?Android cihaz yöneticisi açık mıydı?Eğer açıksa ve şifre yoksa şifre koyup verilerini koruyabilirsin.

Eğer açıksa bilgisayarından Android cihaz yöneticisine girebilirsin.

İnşallah telefonun bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Cihaz üzerinde hırsızlığa karşı koruyucu hiçbir tedbir almadım maalesef :( Hırsızlık durumunda, cihazı takip etmemi sağlayacak bir uygulama, menülerde bir ayar varmı, bilmiyorum. Eğer varsa paylaşırsanız veya bir link verirseniz sevinirim.

Bu durumda savcılık sonucu belli olana kadar IMEI yi kullanıma kapatmayacağım. Olumsuz bir cevap gelirse o zaman kapatırım. Çalan başka birine satarsa, satın alan mağdur olacak maalesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.