Elimde ürüne ait fatura ve IMEI mevcut çalıntı ihbarı nereye yapılıyor?
savcılığa ayrıca sana kalmış ama telefonunu btk dan kapattırabilirsin ama bulunmasını kolyalaştırmak istiyosun kapattırma. Savcılığa başvur sonra bekle bulurlarsa sana dönerler zaten ama 2-3 ay en erken oda göze al.
Çalınan bölgenin karakoluna.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
karakola gitme direk savcılığa git karakol işi uzatır orda senin verceğin dilekçenin aynısını alıyorlar sonra kendileride savcılığa gönderiyor tabi srenin dilekçe kaç günde savcılığa gider orası belli değil boşuna işi uzatmayın karakolu böyle durumda aradan çıkarmak en mantıklısı.
Bulunacağını sanmadığım için sadece kapatmak istiyorum en hızlı şekilde nasıl sonuca ulaşırım?
quote:
Orijinalden alıntı: MsTmS
Bulunacağını sanmadığım için sadece kapatmak istiyorum en hızlı şekilde nasıl sonuca ulaşırım?
arkadaşım btk yı telefonla ararsan kapatırlar yanlız benim tavsiyem kapattırınca bir faydası olmaz ya zaten yok elinde şu anda ver savcılığa sonra unut 6 ay 1 sene sonra dönenlerinki var ne olcak yok kabul et hayatına öyle devam et.Bulununca ister kullanırsın ister sadaka diye verirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
karakola gitme direk savcılığa git karakol işi uzatır orda senin verceğin dilekçenin aynısını alıyorlar sonra kendileride savcılığa gönderiyor tabi srenin dilekçe kaç günde savcılığa gider orası belli değil boşuna işi uzatmayın karakolu böyle durumda aradan çıkarmak en mantıklısı.
Ben çalındığında karakola gitmiştim onlar 2 gün sonra beni aradılar suçlular yakalandı gelin teşhis edin diye ondan demiştim.