Bildirim
telefonu webcam olarak kullanmak.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
forumu bir arasanız bulacaksınız. -
kusura bakmayın ben aradım ama bulamadım. yol gösterirseniz sevinirim.. -
forumlara baktığımda remote s60 ve softcam 1.5 adlı iki program tavsiye ediliyor, remote s60'ı hem pc ye hem telefonuna kurman gerekiyor. softcam ise pc de kurulu olmalı ve tel görüntüsünü pc'ye aktaran bu programı remote s60 üzerine sürükleyip bırakmalısın bu şekilde cep telefonunu webcam olarak kullanman mümkün. ben tavsiye edilen her iki programıda pc ye yükledim ama her iki programıda sağlıklı bir şekilde çalıştırmayı başaramadığım için telefonu şu anda webcam olarak kullanamıyorum, fakat forumlarda birçok kişi zaten bu işi yapamadıkları için webcam satın almayı tercih ettiklerini yazmışlar, webcam almak tabiki uğraşsız basit bir çözüm ama zorda olsa bu yolla telefonu webcam olarak kullanmak istiyorum, bu konuda deneme yapmış ve başarılı olmuş arkadaşların tavsiyelerii bekliyorum..
şimdiden tşk. -
Çok uğraşman lazım + görüntü kalitesi nasıl olur bilmiyorum ama çok kaliteli olmayacağı açık! -
valla uğraşıyoruz zaten ama başarılı olamadım şu anda..
tavsiyeleriniz için tşk. ama yol gösterecek arkadaşlar var mı? -
-
oobarey, çok teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X