Şimdi Ara

Telefonu ne kadara satabılırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende iPhone3 - 3G - 8GB siyah var, arkada bir tane çizik var ön camdada cok dıkkatlı bakınca gözüken bir çizik var. Kutusu tertemiz duruyor, şarj aleti ve kablosuda. Kulaklık hiç çıkarılmadı, tertemiz duruyor. Telefonu 3 yıl once turkcellden kontratlı aldım fakat 18. ayın sonunda üstteki tuşu bozuldu, içeri düştü. Garantiye gitti yenisi geldi.Telefon için kılıfta var onuda turkcellden almıstım. Hepsi birlikte ne kadar eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 1 Mayıs 2011; 20:44:06 >

• nasıl yani 3 yıl önce aldın ama 1 yıl daha garantisi var 4 yıl garantilimi satıyor turkcell???
  • Hayır 18. ayda garantiye gitti. Geldiginde garanti sıfırlanmıyor mu ?
  • hayır onu nerden çıkardın? garantisi biteli çok olmuş telefonunun
  • Ben öyle biliyordum pardon, değiştiriyim mesajı.
  • bilgisi olan yok mu
  • up+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bak sahibindene fln orda nekadara gıdıyor senın temızlıgındekı ,bır fıyat olusturursun kafanda. bıraz fazla yazarsn verırısın ılanını sahıbınden de burda,talebe gore azaltırsın fıyatını yada satarsın:) smdı surda bukadar gıder demek afakı olur bence. tabı dıger arkadaslar ne der bılemem :)
  • 500-550 TL civarı.
  • 1 ay oldu 3g 8gb sattım 350 liraya arka kapağında çizikler vardı on ekranda hiç bı sorun yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.