Bildirim
Telefonu dusurdum arka kapak lazım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hangi model iphone 1g mi 2g mi 3g mi yoksa 3gs mi .Senin aklını okuyamayız ya .Önce düzgün bilgi ver sonra cevap iste... -
3gs arkadaslar cihaz -
Ebay de birçok satici war her renkte -
Bu kapak değişimi nasıl oluyor arkadaşlar? Servisemi vermek gerekir değiştirmek için? -
garantiliyse kendin yaptırırsan garantiden çıkar. -
invisible shield ile arka kapağı kaplamanızı öneririm... -
Çok sağlam bı makina yapmışlar helal olsun epey yüksekten betona dikine çarpıp yuvarlandı donanımda hiç bir sorun yok kasada bir iki ezik oluştu -
Banada 3g için arka kapak lazım tr de bulamazmiyiz acaba? -
doğubankta 60 $ a yansanayi ama oldukça kaliteli kapak bulmuştum pazarlıkla 80 liraya alabilirsiniz
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 3 Ekim 2009; 19:52:09 > -
Çok para ya plastik bisey için :s -
Garantili cihaz için mutlaka servis ile görüşün. -
kasa siparişi verdim fakat youtube de izlediğim videolar kasa değiştirmenin okadar da kolay olmadığını gösteriyor, bide orda genelde ekran değişimi gösterilmiş, kasa değişimi ile ilgili iyi bir video nerden bulabilirim -
hocam bende sadece arka kapağı değiştirmek istiyorum genpa garantili teelfon. Şimdi mail attım kaça değiştirirsiniz diye derken senin konuyu göördüm. Bakalım ne fiyat söyleyecekler :/ senin bu konuda bilgin var mı servise sordun mu kapak fiyatını ? -
Garantili olmadıgı için sormadım, fiyatı öğrendikten sonra burayada yaziver hocam uygun olursa ordan değiştiririz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_gmrk -- 5 Ekim 2009; 10:46:22 > -
Hocam malesef daha bana o konuda geri dönülmedi iletişim numaramı istediler mail attım ama malesef daha aramadılar yarın genpa servisine kendim gidecem inşallah yarın cevap veririm ;) -
Benerci2000 kardeşim sonunda cevap geldi ancak gelmez olaydı :D
E-mailinizde belirtmiş olduğunuz 3G 8GB model cep telefonuza ait yedek parça şuanda stoklarımızda bulunmamaktadır. Ücreti yaklaşık olarak 160.00 TL 'dir. Cihaz servisimize ulaştığında kontrol edilerek size ayrıntılı bilgi aktarılacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: samonite
Benerci2000 kardeşim sonunda cevap geldi ancak gelmez olaydı :D
E-mailinizde belirtmiş olduğunuz 3G 8GB model cep telefonuza ait yedek parça şuanda stoklarımızda bulunmamaktadır. Ücreti yaklaşık olarak 160.00 TL 'dir. Cihaz servisimize ulaştığında kontrol edilerek size ayrıntılı bilgi aktarılacaktır.
neyse ne yapacaksın artık aranmaz bu satten sonra garanti de önemli tabii
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X