Şimdi Ara

TELEFONU ÇOK KARIŞTIRDIĞIMDA MİDEM BULANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
33.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayar monitörünün Hertz ayarlarını en üst seviyeye çıkar, sorununu kökten çözemez ama yaşadığın rahatsızlığı azaltır. evimize televizyon alırken ya da bilgisayar, hertz ini mümkün olduğunca yukarı olanını tercih etmeliyiz,
  • Hamilelik belirtileri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlattım ama benim başımada geldi 1 senedir böyleyim ilk 8 ay ne olduğunu anlamakla geçti . sonra bilgisayar ve telefona baktığımda mide bulantısı baş bulantısı gibi baş dönmesi değil . bazen aşırı oluyo kendimi dışarı atıp geçmesi için türlü türlü şeyler yapıyorum. eskiden 12 saat aralıksız pcde otrurdum şimdi ise 1 saat otursam bu hale geliyorum veya bazen yarım saat bazen 2 saat sonra ama geldiğini önce anlıyorum arkasından şiddeti artıyor .edkiden 4 saat lik uyku bile yeterdi şimdi 4 saat değil 12 saat bile uyusam dayak yemiş gibi kalkıyorum . bilgisayarımın möütörü samsung 22 inc acaba mönütörden radyasyona mı maruz kalıyorum veya ışıktan kafayı yiycem hayat kalitemi mahvetti .
  • Çözüm buldunmu hocam veya nelerin yardımı oldu. açıkcası ne yapacağımıda bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~kasva~

sadece arabada değil az önce psp de oyun oynuyordum kırk yılda bir vakit geçsin diye bakaym dedim yarım saat içinde bir baş ağrısı mide bulantısı şuan çok kötüyüm
    Çözüm buldunmu hocam veya nelerin yardımı oldu. açıkcası ne yapacağımıda bilmiyorum.
  • İyileşmiş demek ki. Bir daha uğramamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.