Bildirim
TELEFONU BANKADAN TAKSİT YAPMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam başımdan gelen olayı anlatayım normalde telefon alışverişinde taksit olayı asla ama asla yok ticcari kart değilse.
alışveriş anında da yapmaz sonradan taksitlendirme istersende yapmaz
Fakat 2 3 ay önce vatandan cep telefonu aldım parçalı ödedim 1000 Lira İş Bankası 200 Lira da İNG
Sonra ekstre bakıyordum internetten taksitlendirilebilir harcama olarak gördüm bunları.
Normalde o da yasak yani o şüphe ile aradım telefon alışverişi olarak gözükmüyor dedi call centerdaki
Ve taksit de yaptırdım yani
Parçalı ödeyince böyle oldu diye düşündüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 23 Mart 2016; 23:01:57 > -
yani garanti bankasından taksit olmuyor. -
Hocam hiç bir banka taksit yapmıyor a olsun b olsun fark etmez yasak yani bu ya keş alırsın ya bankadan kredi çekersin ister 9 ister 36 ödersin
Benim olay ya şans işi ya da parçalı ödemeden kaynaklı -
Eyvallah hocam iyi geceler. -
Taksitli nakit avans çekerek al telefonu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sallamış bal gibi de takstit oluyor.Geçen gün 1300 Tl ye telefon aldım.Anında mesaj geldi. Şu kadar faiz karşılığı 120 ay taksitle ödemek ister misiniz diye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X