Şimdi Ara

TELEFONLA DOLANDIRICILIK YAPANLAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde konusu açılmıştı herhalde,bugün itibariyle benide aradı bir tanesi.
    Önce söze klasik olarak "Emniyetten arıyorum kardeş" diyerek başladık şivesini s....min... Sonra bisiklet çalmışsın onu yerine bırak diye değişik bir giriş yaptı.Zannımca kontür,para vs birşey isteyecekti ki ; yanlış kişiyi aradığını ona "açık bir o kadar saçık" ifadelerimle "seri olarak" anlattım.Sonrasında çok sinirlendiğim için tekrardan arayarak açık saçık seri ifadelerime devam ettim.

Her zaman 30 küsür milyon aboneleri ile övünen bazi GSM şirketleri hala bu dolandırıclık mevzuna çözüm bulamamışlardır.Kimlik vs belgeleri verilmesine rağmen bunlar kendi şirketlerinin de bir nevi ismini karalayan bu dolandırıcıları temizlemeye kalkarsa ağır hukuk sistemimize belki yardımı olur.( Dava açma,para cezası vb. gibi. )

Bu zibidileri online şikayet edebileceğimiz bir merci mevcut mu ? Yoksa çözüm sadece savcılık mı ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 12 Temmuz 2011; 11:32:14 >

• bu pisliklerin okadar çok şeyini duydum ki hala çözemediler şaşırıyorum gerçekten. Sahte kimliklerle hat alıp yapıyorlar, o sahte hatları verenleri yakma girişiminde bulundular mı acaba bilmiyorum. Ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar şler.
  • Ne idiğü belli olmayan dükkanlardan da hat vs almayın arkadaşım zaten,adamlara kimliğimizi veriyoruz, artık o kimlikle ne yaparlar ne ederler Allah bilir.Haberlerde geçen gün yetimhanede büyümüş sokakta yatıp kalkan garibanların üzerine şirket açmışlar adamın 9 şirketi var görünüyor,ama adam sokaklarda yatıp kalkıyor piyasaya haciz ve borçlar yüzünden kesinleşmiş hapis cezası da verilmiş.Şimdi devlet bu adama bir bakmaz mı yahu ?
    Bunlar işi gücü bıraktı anayasa da anaysa...
    Ona gelinceye kadar yıllardır uygulayamadığımız kanunlar ve yaptırımların sayısını bilmiyoruz.Çok kötü durumdayız ama gülüyoruz ağlanacak halimize
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 12 Temmuz 2011; 11:51:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.