Şimdi Ara

Telefondan ders çalışma hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Mi9T aldım bilgisayarı yaş belli bir zamana geldiğinden dolayı sattım laptopta yok 2.el mi9t buldum oda bozuldu serviste yapıldıktan sonra İsveççe öğrenebilir miyim bir tanede kulaklık alsam telefonu 2 saat kurcalayabildim sonra bozuldu şarj 2 günü buluyormuş sizce telefondan mi kolay yoksa laptop şart mı illahi dil önemli değil ders konusunda 128 GB canavar gibi depolama alanı var inşallah mi10 almakta nasip olur ne diyebilirim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sosyal medyasına sokayım zaten benim hesabım yok benim Rusça, İsveççe,ingilizce öğrenmem gerekiyor

• İşin cihazla alakası yok. Senin çabana bağlı. Telefonla hayli hayli öğrenilir. Videolar izlersin, testler çözersin vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blackflioww kullanıcısına yanıt
    Var hocam bana güçlü bir cihaz gerekli play storeden 500 tane uygulama indiriyorum hepside gerekli paralı uygulamalar şimdi annemin general mobile gm8 go gibi mediatek işlemcili 3 5 tane bankacılık uygulamasında bile kasan bu telefonda böyle büyük işlemler yapamazsın

• Cryptical kullanıcısına yanıt
    İngilizce için youtube'da "İngilizce Konu Anlatımı - Özer Kiraz" adlı kanala girersen 100 derslik çok güzek bir seri bulabilirsin. Dersler çok kaliteli anlatılıyor, örnekler çözülüyor, film alıntıları izletiliyor vs. tavsiye ederim kesinlikle.
    Yani aslında Youtube gibi platformlardan da hallediliyor gibi. 500 tane uygulamanın esprisi ne anlamadım.

• Udemy indir telefona çalış sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackflioww

İngilizce için youtube'da "İngilizce Konu Anlatımı - Özer Kiraz" adlı kanala girersen 100 derslik çok güzek bir seri bulabilirsin. Dersler çok kaliteli anlatılıyor, örnekler çözülüyor, film alıntıları izletiliyor vs. tavsiye ederim kesinlikle.
    Yani aslında Youtube gibi platformlardan da hallediliyor gibi. 500 tane uygulamanın esprisi ne anlamadım.

Teşekkür ederim 500 uygulama derken Trendyol,Hepsiburada,n11,aliexpress,tune radio,Skype,enuygun,booking,tripadvisor,trivago,ve 3 4 tane sağlam çevrimdışı navigasyon programları,cam scanner,payeer,mynet, hürriyet,binance,bitcoin,blockchain,coinbase,tapatalk,nova launcher prime.. bunlar birkaçı yani play storeden ihtiyacım olanları indiriyorum onlarda 500 olmasa bile 350 400 küsur uygulamayı biliyordur o yüzden bana snapdragon 765 gibi orta seviye ama güçlü işlemcili şarjı 2 gün giden telefonlardan lazım ki işim görülsün rahat olsun şarj problemim olmasın laptop 1 2 saat şarjı gidiyor ama dışarıda kahvehanede bir çay içerken telefonu alıp bu dediklerimi yapmak kadar güzel birşey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders Çalışma Arkadaşı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.