Arkadaşlar karşılıklı olarak biriyle saatlerce muhabbet edebilirim ama telefonda kimseyle konuşamıyorum. Mesela bir akraba arıyor,
Nasılsın diyor, iyiyim diyorum, siz nasılsınız diyorum, iyiyiz diyor, annenler nasıl diyor, iyiler diyorum, sizinkiler nasıl diyorum, iyiler diyorlar, daha napıyosun diyorlar, iyiyiz sizi sormalı diyorum, iyi ne yapalım falan diyorlar.
Karşı taraf ben böyle konuşmasam, rahat ve daha değişik konuşacak ama ben konuşamadığımdan dolayı onlar da konuşamıyor. Telefonda uzun süre konuşanlar ne konuşuyorlar? Nasıl konuşmalıyız? Neler sormalıyız? Nasıl telefonda muhabbet edebiliriz? Ben hep konuşurken telefonda en az yirmi saniye sessizlik oluyor iki tarafta da, sonra oldu o zaman, istediğin bir şey var mı diyorlar, yok, görüşürüz diyorum kapatıyorlar. Zaten ben kimseyi aramıyorum bu yüzden, hep başkaları arıyor.
Lütfen yardımcı olun, çok kötü bir durum
Karşıdakının bi konudan bahset bildiğin işte o iş noldu felan diye, daha sonra işler nasıl gidiyor rahatmısın felan bahset böyle şeylerden işte
Kızın biriyle telefonda öğlen 1 gece 00:00 a kadar kapatmadan konuştuğumuzu hatırlarım tabi kız aramıştı..
ortada bir konu olmadıkça aramıyorum kimseyi.
Kardeş bu bir problem değil , boş zamanın varsa bul bir tanıdığını git otur bi yerde çay iç yüzyüze konuş saatlerce , telefondaki olay boş muhabbettir.Ben de şehir dışında olan arkadaşlarımla en fazla 10dk konuşurum o kadar.Buralardakilerle 40,50sn falan.
Askerde bir arkadaşım vardı nerdeyse her akşam yatağa gömülür saatlerce telefonla konuşurdu.Kürtçe konuşuyordu ne dediğini de anlamıyorduk.
Ben hiç alışkın değilim telefonla konuşmaya, sevmiyorum da zaten başımı ağrıtıyor. Yüz yüze konuşmak istediğimi söylüyorum, buluşuyoruz falan