Şimdi Ara

Telefonda Film,Video,Klip vs İzlemek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia e 51 aldım yeni filmleri ve klipleri hangi formatta ve hangi player ile izliyorsunuz acaba

• senin modelinde çalışırmı bilmiyorum ama ben coreplayer kullanıyorum çoğu formatı oynatıyor. divx dahil. mp4 formatında oynatırsan görüntü güzel olur ama boyut artar veya 3gp formatını kullanabilirsin tabiki boyut küçülüp görüntü bozulacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

senin modelinde çalışırmı bilmiyorum ama ben coreplayer kullanıyorum çoğu formatı oynatıyor. divx dahil. mp4 formatında oynatırsan görüntü güzel olur ama boyut artar veya 3gp formatını kullanabilirsin tabiki boyut küçülüp görüntü bozulacaktır.

Mp4 film attım fakat çalıştırmadı Realplayer yüklü şu an telefonda coreplayer in linkini yollayabilir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

senin modelinde çalışırmı bilmiyorum ama ben coreplayer kullanıyorum çoğu formatı oynatıyor. divx dahil. mp4 formatında oynatırsan görüntü güzel olur ama boyut artar veya 3gp formatını kullanabilirsin tabiki boyut küçülüp görüntü bozulacaktır.

Mp4 film attım fakat çalıştırmadı Realplayer yüklü şu an telefonda coreplayer in linkini yollayabilir misin

mp4 oynatabilirsin.oynatmıyo diy bir şey yok.ben ayardan felan anlamam diyorsan videoları nokianın playeri vasıtasıyla mp4 de çevir.o zaman yüzde 99 oynatır.tabi diğer formatlar için coreplayer en iyisi.birde onu yüklemek için sertifikalandırmak yada hack yapmak gerekiyor.googleden bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Nokia e 51 aldım yeni filmleri ve klipleri hangi formatta ve hangi player ile izliyorsunuz acaba

code core pleyer kulanabılırsın
  • Core Player veya Smart Movie yükleyebilirsin.
  • Ben filmleri Total Video Converter ile ''nokia cellphone Mpeg4''formatına çeviriyorum en fazla 260mb yer tutuyor ve ses görüntü kalitesi Dvix'i aratmıyor.,İşin en güzel yanıda realplayer ile sorunsuz izliyorum.
    Haa!! illa core player dersen bende signed'li sorunsuz çalışan versiyonu mevcut istersen yollarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.