Şimdi Ara

Telefonda bir problem var yardımcı olabilcek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi telefonla konuşurken hoparlör e aldığım da ses geliyor ama karşı tarafa ses gitmiyor. Normal konuşurken de ses karşı tarafa gidiyor ama ses gelmiyor. Telefoncuya versem yapar mı sizce. Yada kendim birşey yapabilir miyim
    Telefon: Samsung Galaxy W

AMD FX-8350 / ZALMAN CNPS10X EXTREME / GIGABYTE 990FXA-UD3 / GSKILL 8 GB DDR3 1866 Mhz / EVGA NVIDIA GEFORCE 1050TI / OCZ VECTOR 128 GB SSD / XIGMATEK TALON BLACK EDITION / XIGMATEK 750W 80 P.SUPPLY / STEELSERIES RIVAL 300 / STEELSERIES APEX 150 / STEELSERIES ARCTRIS 5 / STEELSERIES QcK+ / LOGITECH F710 / VIEWSONIC 27"
  • muhtemelen iç kulaklik bozuldu. cep telefonu teknik servisi olarak söylüyorum. max 20 tl masraf çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha açık yazmak gerekirse. ic ickulakliga bağlı bir film var. bu filme hem Handsfree mikrofon hem iç kulaklık hemde dış kulaklık bağlı. muhtemelen de Kulaklığınız da çalışmıyor olabilir. bu parca değişimi sorunu çözer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Yaşayanlar Var mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.