Şimdi Ara

Telefona yapılan işlemi görme (ADB shell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonu tamir için telefoncuya vermiştim. Şu an telefonu bana geri yolladılar ve düzelmiş durumda. Ancak telefon root edilmiş ve şu an supersu uygulamasında izinli gözüken ADB Shell isminde bir şey duruyor. Telefona tekrar custom rom kursam veya sıfırlasam tekrar aynı sorunu yaşacağımı düşünüyorum. Ancak tam olarak ne yapıldığını da merak ediyorum. Bunun dökümünü görebilir miyim? Supersu'nun kayıtlar sekmesinde bir sürü ADB shell var. Tıklayınca supersu pro sürümünü istiyor. Pro sürümü alırsam dökümü görebiliyor muyum?

• Merhaba. Supersu'nun kayıt sekmesinde sadece root erişimi isteyen uygulamalar görünür. Yapılan işlemi anlamanız için öncesinde log kaydı yapan bir uygulama kurmak ve çalıştırmak gerekiyor diye biliyorum. Tamire verme nedeniniz neydi de root attılar telefona acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Merhaba. Supersu'nun kayıt sekmesinde sadece root erişimi isteyen uygulamalar görünür. Yapılan işlemi anlamanız için öncesinde log kaydı yapan bir uygulama kurmak ve çalıştırmak gerekiyor diye biliyorum. Tamire verme nedeniniz neydi de root attılar telefona acaba?

Hocam bu şekilde gözüküyor. Bunun ne olduğunu göremez miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 22 Ağustos 2019; 17:9:1 >

• Sudolfin kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda adb üzerinden root erişimi kullanılarak bir şey(ler) yapılmış. Dediğim gibi superuser sadece erişim isteyen uygulamayı gösterir o kadar. Ne için tamire verdiğinizi bilsek belki telefoncunun ne yaptığını bizlerden biri de söyleyebilir.

• Hocam pardon o kısmı yazmamışım. Telefon sim ağ pin kodu istiyordu. Aldığım ithalatçı firmaya yolladım. Şu an sim kart çalışıyor, sorun düzelmiş. Supersu'daki bu durumu görünce merak ettim
  • Sudolfin kullanıcısına yanıt
    Ben pardon. Aşağıdaki sitede galiba sizin sorunla alakalı bir anlatım var ve içinde adb komutları var. Yurtdışı telefonlarda olan bir sorunmuş herhalde. Bizden biri olayı çözer belki dedim ama ben adam akıllı bir link bulamadım. Bazıları bu işin parayla alınan bir kodla bile olabileceğini söylüyor. Umarım tekrar bir sorun olmaz.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/how-to/guide-sim-unlock-t-mobile-version-type-t3915269/amp/

• Hocam çok teşekkür ederim. Niyeyse rootu, ADB shell'i görünce hafif rahatsız olmuştum ancak aklımda kalacak bir durum değilmiş gibi duruyor. İlgine teşekkür ederim tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.