Şimdi Ara

Telefona Recovery Diski Oluşturabilir Miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarlada da olduğu gibi telefonda da recovery diski oluşturabilir miyiz?
    Eğer yapılabiliyorsa rom ve root olaylarından sonra ilk alındığı haline döner mi?
    Böyle bir şansımız var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• up
  • cevap için teşekkürelr....İlgileniyorum..
  • Öncelikle Telefonunuza orjinal rom kurun daha sonra root erişimini açarak cwm recovery yükleyin. Recovery moda giriş yapıp backup alın. Backup dosyasını silmediginiz süre boyunca istediğiniz zaman orjinal roma dönüş yapabilirsiniz. Telefonunuzda root erişimi ve cwm recovery mod yüklü kalacaktır. Telefonunuzun ilk alındığı hale döndürmek için bilgisayardan yükleme yapmanız gerekir. Not: eğer uygulama kurarsanız, kurduğunuz uygulamalar ve verileri de yedeklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musabatas -- 22 Ağustos 2013; 1:14:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: PcMaP

Bilgisayarlada da olduğu gibi telefonda da recovery diski oluşturabilir miyiz?
    Eğer yapılabiliyorsa rom ve root olaylarından sonra ilk alındığı haline döner mi?
    Böyle bir şansımız var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Araştır ' Nandroid Backup '

Yalnız araştırmamdan anladığım kadarıyla bu tür programların çalışması için telefonun root edilmesi lazımmış.
    Ee ama root edilirse garanti dışı kalır. Root suz yapan bir program yok mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musabatas

Öncelikle Telefonunuza orjinal rom kurun daha sonra root erişimini açarak cwm recovery yükleyin. Recovery moda giriş yapıp backup alın. Backup dosyasını silmediginiz süre boyunca istediğiniz zaman orjinal roma dönüş yapabilirsiniz. Telefonunuzda root erişimi ve cwm recovery mod yüklü kalacaktır. Telefonunuzun ilk alındığı hale döndürmek için bilgisayardan yükleme yapmanız gerekir. Not: eğer uygulama kurarsanız, kurduğunuz uygulamalar ve verileri de yedeklenir.

orjinal hael döndürme sıkıntı değil sıkıntı garantinin gidip gitmediği..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musabatas

Öncelikle Telefonunuza orjinal rom kurun daha sonra root erişimini açarak cwm recovery yükleyin. Recovery moda giriş yapıp backup alın. Backup dosyasını silmediginiz süre boyunca istediğiniz zaman orjinal roma dönüş yapabilirsiniz. Telefonunuzda root erişimi ve cwm recovery mod yüklü kalacaktır. Telefonunuzun ilk alındığı hale döndürmek için bilgisayardan yükleme yapmanız gerekir. Not: eğer uygulama kurarsanız, kurduğunuz uygulamalar ve verileri de yedeklenir.

orjinal hael döndürme sıkıntı değil sıkıntı garantinin gidip gitmediği..

Telefonlarda istediğiniz şey yalnızca root erişimi ile yapılabilir. Root erişimi firmaların tamamına yakını için garanti dışı bir işlemdir. Orjinal rom bilgisayar ile flashlandığı zaman garanti dahiline girilebilir. Bazı firmalarda (samsung) sayaç mevcuttur ve rom kurulumunu sayar. Bu sayaçları sıfırlayan root uygulamalarda mevcuttur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musabatas kullanıcısına yanıt
    acaba bu sayaclardan huawei de de var mıdır bir bilginiz var mı?
    Hem birsey daha sorucam Sayac orj rom kurulmadan önce mi yoksa sonra mı sıfırlanıyor?
    Önce sıfırlanıyorsa baslangıc zamanında telefon orj rom da olmadığı için yine anlasılır.
    sonra sıfırlanıyorsa ki nasıl olabiliyor sıfırlamak icin root gerekli. Yani kısır döngü gibi birsey..

Anlamak icin soruyorum.Yoksa simdiye kadar cogu insan bunları yapmıstır.ben zaten yapılmaz demiyorum.sadece anlamak icin..
  • quote:

acaba bu sayaclardan huawei de de var mıdır bir bilginiz var mı?
    Hem birsey daha sorucam Sayac orj rom kurulmadan önce mi yoksa sonra mı sıfırlanıyor?
    Önce sıfırlanıyorsa baslangıc zamanında telefon orj rom da olmadığı için yine anlasılır.
    sonra sıfırlanıyorsa ki nasıl olabiliyor sıfırlamak icin root gerekli. Yani kısır döngü gibi birsey..

Anlamak icin soruyorum.Yoksa simdiye kadar cogu insan bunları yapmıstır.ben zaten yapılmaz demiyorum.sadece anlamak icin..

Bu sayaç bildiğim kadarıyla yalnızca samsung ürünlerinde mevcut. Odin adlı uygulama ile custom rom kurulursa sayaç artıyor, orjinal rom kurulursa artmıyor. Recovery moddan yüklenen custom rom ilede sayaç artmıyor. Yani sayacı sıfırlayıp orjinal rom kurulunca problem kalmıyor. Forum arama bölümü ve molla Google bu konuda daha iyi bilgiye ulaşmanız için size yardımcı olacaktır.

• musabatas kullanıcısına yanıt
    sağolun iyi geceler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.