Xperia S telefonum var şimdi pikniğe gidicez arkadaşlarla ancak orda şarkı falan çalmak için arkadaşlarla konuşurken çat diye tamam dedim bilgisayar hoporlörünü götürür takarız dedim düz mantık tabi elektriği nerden alıcağımız mechül hiç aklıma gelmemişti sonradan eve gelince fark ettim.
Şimdi bu konu için bana yardım edebilecek var mı? Yani varsada sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Yüksek ses alabilceğimiz ne olabilir.
Bluetooth hoparlörlerden al.hem evindede kullanırsın hemde yaz aylarının vaz geçilmez müzik sunumcusu ( ula benden iyi pazarlamacı olur )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Bluetooth hoparlörlerden al.hem evindede kullanırsın hemde yaz aylarının vaz geçilmez müzik sunumcusu ( ula benden iyi pazarlamacı olur )
şimdi pazartesi gidicez e yarında iş var hani şuan için beni idare edebilicek bişi olaydı iyi olacaktı. bide link atabilicek var mı hoparlörler hakkında önerilerden.
şimdilik sadece piknikte lazım olucak o kadar çok fazla gerek olmıcağı için kullanan va rmı ki?
Sesi yüksektir ancak Kalite bekleme :) Ses bombası olarak her yerde satılan bir ürün geçen ŞOK ta satıyorlardı 14 liraya şarjı 3-4 saat dayanıyor ama ses seviyesi 2. mesajda verilen cihaza göre daha düşük ve kalitesizdir ....