Şimdi Ara

telefona flaşh bellek takmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar biraz tuhaf gelebiliri ama başlık dogru dedigim gibi telefonuma flaşh bellek baglantısı yapmak istiyorum yani harici hafıza gibi bişey

hani bilgisayarlar için harici 500gb felan hafiza lar oluyorya bende telefon için bunu düşündüm bilgisi olan elektronik ve telefoncu arkadaşlardan yardım istiyorum
    eger bölebi kablo baglantısı felan varsa yardım edin lütfen 2 güne kadar halletmem lazım bunu ne olur yardımcı olun saygılar.

•  telefona flaşh bellek takmak istiyorum

devre şeması vardı. 2-3 dk sonra onuda atıcam...
  • böyle bir özelliğe sahip bir tek nokia n8 biliyorum diğerlerine bildiğimiz hafıza kartı takılır (başka telefonda var ben bilmiyorum)
  • ultio kardeşim teşekkür ederim valla devre şemasını atarsan çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3579

ultio kardeşim teşekkür ederim valla devre şemasını atarsan çok iyi olur
    Adam dalga geçmiş bide teşekkür ediyosun

Yok arkadaşım öyle bişey telefonların destekleyebildiği belirli kapasiteler vardır

Örnek:32 gb hafıza kartı gibi
    diğer türlü yapılan bağlantılar telefonun usb deki gibi güç veremeyeceğinden yapılamaz (Güç meslesi yani)
  • aslında dogru o adam yerine aldıgım şahsiyetsiz ultio dalga geçmiş ama çalışılırsa yapılamayacak degil bence biraz ilgili ler olsa yapılşır aslında bu dedigim sadece biraz kafa yormak gerekir

aslında yardımcı olabilecek birsürü kişi var bu forumda ama kimse dikkate almıyor düşünsenize yapılsa fenamı böle bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD diski telefonda kullanmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.