Şimdi Ara

Telefona Commwarrior Virüsü Kaçtı Başım Dertte Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefona Commwarrior Denilen Bi Virüs Kaçtı Durmadan Yurtdışına Mesaj Atıyo Kontörlerin Hepsi Gidiyo Varmı Buna Göre Bi Antivirüs Programı 1 Aydan Beri Girmediğim Forum Sitesi Kalmadı
    Format Demeyin Defalarca Atıldı
    Telefon N80

• Format at
  • telefona kntör yükleme , sorun kalmaz .
  • aynısı bana da olmuştu google dan bi program bulmuştum kurunca gitmişti benim telefonda infected by commwarrior yazıyodu

hatta bu programdı anticommwarrior
    http://www.msxlabs.org/forum/cep-telefonlari-mobil-dunya/25002-commwarrior-ve-cabir-virusu-icin-program.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 30 Ağustos 2010; 17:19:38 >
  • 2 Aydan Beri Kontörsüzüm
    Telefoncuya Götürdüm Yapamadı
  • Senin Dediğin Program S60 V2 Serisi İçin Benimki S9.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok Çalışmadı Telefonum N80 Programın Uzantısı Sis Deil Sisx Olacak Galiba
  • 1: telefonunuza kod yoluyla format atmak
    2: hafıza kartınızı pc yoluyla biçimlendirmek

[1] format şu şekildedir *#7370# yazın.Ekrana Telefon''Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi?
    Kapanıp açılacak'' uyarı gelecektir.Evet seçeneğini seçtikten sonra Güvenlik
    kodunu Girerek format işlemini tamamlayın.Ortalama Format Süresi 2 dakikadır.
    Not:Soft Format Tüm Symbian Telefonlar için Geçerlidir...

[2] hafıza kartınızı (fat) olarak biçimlendiriniz aksi takdirde telefonunuz hafıza kartını bozuk olarak görür (fat32) formatı telefonların desteklediği bir biçim değil o yüzden (fat) olarak biçimlendirin

bu işlemleri yaptıkdan sonra virüs silinmiş olacak hafıza kartınızı telefona taktıkdan sonra extra>hafıza>seçenek>haf. kartını biçimle diceksiniz bu işlem 15-20 dk sürüyor
    artık telefonnunuz sıfır ayarlarına geri dönüyor telefonunuz ingilizce dili olarak geliyor bu ayarıda menu>tools>seting>phone>general>phone lanquge>türkçe olarak ayarlıyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.