ya şu telefon aldım arkadaslar ekrana yapıstırdım ama alttan köşesi biraz yamuk gibi yanı fazla çok kücük üsttete kabarcık var cok az onları nasıl hallettiniz bide bu aşagıdaki fazlalıgı tırnak makasıyla felan kesebilirim ama çok az kaldırmam gerek kaldırırsam tümden çıkarmı acaba deneyen oldumu ben gitti gidiyordan aldımda 1 tane keske 2 tane alsaydım ya of
k.kartı gıbı bır cısımle havasını almaya çalış, çok az kaldırırsan birşey olmaz yapışır yine
çok güzel oturduda köşesi cok kücük kıvrık yanı ınsan cok az 1 milim kücük yapar ya bu ne :D böle sinir oldm simödi yenisini sipariş versem 3 gün beklicem hey allahm :D kendim ettim kendim buldm hesabı
ben ilk aldığımda 4 tane aldım bır tane de hedıye yollamışlardı.
ilk uyyguladıgım cok basarılıydı 6 ay kadar kullandım can sıkıntısına söktum yenısnı yapıştırmak ıcın o zamanda 3 tanesını harcadım ekranda bır tanecık toz yuzunden
bizim burda satılsa sorun degil 3 ytl de kargo parası koyuyo :D 5 ytl
BENDE BUGÜN 3 TANE SİPARİŞ ETTİM
Ben bir tanesini 10liraya aldım telefoncudan sen yine iyisin.
yuh 4 tanesi gitti gidiyorda 10 tl uf kenarı cok hafif kalkık sinir ediyo beni ama çok kucuk baskaları gormuyor ama ben takıntı yaptım galiba
bende ilk aldığımda kılıfla birlikte 4 tane hediye ve ayrıca 4 tane mat siparişi vermiştim 6 cısından sonra tam yapabilmiştim
cok zor yapıştırılıyo o şeyler ya ben telefoncu adama verdim tlefonu yapıştırsın dei 2 tane öldürdü jelatini sonra ben denedim bende bi 2 tane daha çöpe attım en sonunda aynalı model aldım o cok iyi yapıştı daha kalın zaten bu model o yüzden kolay yapışıyo bu arada tavsiye ederim telefonun şeklini degiştiriyo resmen aynalı jelatin
5800 kullanıyorsunuz değil mi?
Ana konuya alalım lütfen.
Sanırım bir video hazırlamam gerekecek bu jelatin yapıştırma için.
Bir tek ben mi şak diye yapıştırıyorum bu meletleri. Yoksa jelatinden jelatine fark mı ediyor?
İşin sırrı öncelikle ekran çok çok ama çok iyi bir şekilde temizlenecek. Aydınlık ve toz olmayan bir yerde olacak. ( Yani tercihen evde. Dağ bayır çayır ofis gibi yerlere gerek yok. Rahat bir sinerji alanı lazım. )
Jelatinin iki tarafında koruyucu vardır. Bunları açmadan önce ekrana hizalayın ve tuş takımının kenarlarından mesafeyi hizalayın. Aklınızda tutmak o kadar zor olmasa gerek.
Hangi hizayı alacağınızı gördükten sonra. Ekrana gelecek kısımdaki korumayı sökün ve tuşların olduğu kısımdan parmağınızla bastırarak yapıştırın. Kabarcık kaldı ise hafif geri çekin ve o kısma bastırarak devam edin. Kenarlarda olan kabarcıkları bastırarak kenara sürükleyebilir ve oradaki havayı alabilirsiniz.
En sona da sol üst köşeyi bırakın. Ve orayı da hızlıca bırakıp iyice yapışmadan önce havasını alacak hareketler ile bastırın. Yani ileri doğru iterek.
Püf Noktaları. :
1 - Ekranı temizleyip telefonu kapatın. Siyah üstünde tozları daha iyi sezersiniz. Kolonya kullanabilirsiniz temizlik için.
2 - Telefonu sabit bir yere koyun. Kaymasın. Tek elinizle jelatini tutun. Diğer elinizi de kabarcıkları engellemek için kullanın. Benim gibi yapabiliyorsanız bir yandan da telefonu tutun kabarcık aldığınız eliniz ile.
3 - Tuşların olduğu kısımdan yapıştırmaya başlayın.
4 - Nette hep sert bir nesne. Kredi kartı vb deniyor. Bu yanlış. Silgi gibi yumuşak bir şey lazım ki silginin atığı vardır bu sebeple en iyi şey parmaklarınızdır. Ya da kullanan var mıdır bilmem. Ucuz silgiler vardır. Kağıdı yırtardı da gene de silmezdi yazıyı. Silikon gibiydi. Onları da kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi en temizi parmağınız.
5 - Nette farklı satıcılardan jelatin aldım. İlk aldığımda kinde jelatinin ikinci, yani yapıştırdıktan sonra çıkarılan katmanının ayırma kağıdı xm tuşunun orada idi. 2. aldığımdakilerde ise bu kağıt tuşların olduğu tarafta idi. Üst katman ayırıcı kağıdın xm tuşu tarafında olan jelatinleri tercih edin. Onları yapıştırması daha kolay.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme