Bildirim
Telefon yarım saatten fazladır sıfırlanıyor. [Yardım]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Jailbreak var mıydı telefonda? -
quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Jailbreak var mıydı telefonda?
Evet -
quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Jailbreak var mıydı telefonda?
Dostum o yüzden mi uzun sürdü? Cevap verirsen iyi olacak. Yoksa moku yedim ben telefon gitti. Şarjı azalmıyor mu bu şekilde? Çoktan bitmesi gerekirdi.. -
Jailbreakli telefonu ayarlardan Sıfırla yaparsanız o çark sürekli döner ve sıfırlanmaz. Tek yolu DFU moda alıp restore etmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Batup
Jailbreakli telefonu ayarlardan Sıfırla yaparsanız o çark sürekli döner ve sıfırlanmaz. Tek yolu DFU moda alıp restore etmek.
Dostum nasıl yapacağım? Lütfen yardım et bana -
quote:
Dostum DFU moda aldım. iTunes telefonu gördü. iPhone'a geri yükle yapmamı istiyor ve güncelleme yapacak. İçinde jb var. Ben jb'nin gitmesini istiyorum ve 7.1.1 olmasını istiyorum. İşleme devam edeyim mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: özyeğinmimarlık
quote:
Dostum DFU moda aldım. iTunes telefonu gördü. iPhone'a geri yükle yapmamı istiyor ve güncelleme yapacak. İçinde jb var. Ben jb'nin gitmesini istiyorum ve 7.1.1 olmasını istiyorum. İşleme devam edeyim mi?
geri yükleme yaptığın zaman jb gider. -
quote:
Orijinalden alıntı: özyeğinmimarlık
quote:
Dostum DFU moda aldım. iTunes telefonu gördü. iPhone'a geri yükle yapmamı istiyor ve güncelleme yapacak. İçinde jb var. Ben jb'nin gitmesini istiyorum ve 7.1.1 olmasını istiyorum. İşleme devam edeyim mi?
Evet. Eğer restore yaparsan her şey sıfırlanacak ve jailbreak gidecek
Forumda yüzlerce kez söylendi jb'li telefona düz restore atmayın diye, keşke 1-2 dk araştırsaydınız -
Kusura bakmayın lütfeni cevap yazamadım bu konuya, aklımdan çıkmış :(. Çözebildiniz mi sorunu? -
Sorun cözüldümü?
Hallettim beyler teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X