Bildirim
Telefon tercihi ( Fiyat aralığı yok )
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sabırlı biri isen Xperia Z2.
Sabırsız biri isen G Flex.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sabırlı insanımdır, ama şuanki durumum sabırsızlığı gerektiriyor. Kendim olan telefonu paramparça ettim. 1 haftadan fazladır da, telefon kullanmıyorum.
Lg ürünlerinden çok korkarım, o da ayrı mesele. -
LG marka ürünlerden uzağım, hep başımı belaya sokmuştur. -
L1520 yada Z2. -
Sony Z2 ne zaman geleceği hakkında pek bilgim yok. Ama Nokia ürünleri kıbrısta satılmıyor. -
Z2 Mayıs gibi gelir sanırım.
Xperia Z1 Compact'a bakın hocam hemen alacaksanız. -
z1c olabilir denildiği gibi kıbrıstaki note 3 modeline göre note 3 tercih edebilirsiniz s800 lü modelse iyi tercih olur note 3 onun dışında nexus 5 önerebilirim ama bataryası biraz sıkıntılı olabilir -
buyuk tepsı gıbı cıhaz olmasın,saglam ve donanımı kuvvetlı olur dersenız kesınlıkle Z1compact,bekleyemem dedıgınız ıcın z2 yı elıyorum. -
iPhone 5S. -
Xperia Z1 compact.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IPHONE 5S bir çok ürün tasarımında problemlerden yakınıyorlar. Home tuşu - power tuşu vs. -
Anlattığın kadarıyla sabırsız birisin sanırım su an sana onerebilecegim telefonlar z1,g2 ve Nexus 5. İos istersen 5s, wp olarak da 1520.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 5s veya Z1 tavsiye ederim -
Biraz sabredin Z2 alın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X