Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi x-750 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir telefon almak istiyorum. Fakat ne alayım seçemedim. Bu ilk telefonum olacak. O yüzden fazla tecrübeli değilim. En fazla bütçe 700. Biraz daha sıksan 730-740 civarı. Genelde internete girmek ve oyun oynamak amacım. Siz hangi telefonları önerirsiniz ? Ben GM Discovery almayı düşünüyorum fakat çok fazla şikayet var. O yüzden vazgeçtim. Bu telefonla ilgili görüşlerinizi de söylerseniz iyi olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsBlood -- 4 Haziran 2014; 18:15:55 >

• Motorola Moto G Fazlasıyla Işini Görür ;) GM discovery benim arkadaşımda var aldığı gün ahizesi bozuldu. Kasa kalitesi yok. Perfonmans bakımdan discovery iyidir ama tavsiye etmem arıza çok verir. Dediğim gibi Motorola Moto G işini görür oyunları rahatlıkla açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djmuco23 -- 4 Haziran 2014; 18:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az ilave ile xperia sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

az ilave ile xperia sp

Fiyatımı biraz aşıyor ama olsun. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsBlood -- 4 Haziran 2014; 18:29:31 >
  • quote:

az ilave ile xperia sp

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: djmuco23

Motorola Moto G Fazlasıyla Işini Görür ;) GM discovery benim arkadaşımda var aldığı gün ahizesi bozuldu. Kasa kalitesi yok. Perfonmans bakımdan discovery iyidir ama tavsiye etmem arıza çok verir. Dediğim gibi Motorola Moto G işini görür oyunları rahatlıkla açar.

Okuduğum yorumlara göre daha birçok şikayet var. Ekranımı kırılacak , şarz cihazımı bozulacak diye korkup durmaktansa başka cihaz almak en iyisi. Yorumun için teşekkürler. MotoG'yide düşüneceğim.
  • Yüz Lira Felan Ilave Edersen Kesinlikle Xperia Sp Al Bende Bu Haziranın Sonunda Alıyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsBlood

quote:

az ilave ile xperia sp

Fiyatımı biraz aşıyor ama olsun. Teşekkürler.

biliyorum asıyor ama bence biraz imkanları zorla derim karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: djmuco23

Yüz Lira Felan Ilave Edersen Kesinlikle Xperia Sp Al Bende Bu Haziranın Sonunda Alıyorum :)

İnternetten baktım 1049TL yazıyor. 850 TL olsa şansımı denerdim. Yani malesef alamam.
  • Moto G iyidir. Hepsiburada.Com'da 670tl, 50tl bonus,29tl'lik kılıf hediyesi var tel sana 590tl'ye geliyor.

• BrsBlood B kullanıcısına yanıt
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-SP_122648.html

eğer buna paran yetmezse hepsiburada.com da Motorola Moto G indirimde 668 3gün sonra indirimi biticek.
  • Güncel.
  • quote:

az ilave ile xperia sp

+1Bencede cunku deger..

• moto g performans,sağlamlık,tasarım,yazılım güncelliği daha sayabileceğim ne var bilmiyorum en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.