Bütçem 500 lira maksimum. istediğim çok fazla birşey değil sar değeri düşük yani en azından şu sıralar piyasada olan telefonlar arasından normal değerlere sahip olanlardan, ve şarjı uzun gitsin ve sağlam bir kasası olsun düştüğünde falan elimde kalacak çıtkırıldım bir telefon olmasın.
İki gündür arıyorum aslında ama bir türlü karar veremedim bir özellik tutsa diğeri tutmuyor bende dedim sar değeri normal seviyelerde olsun şarjı uzun gitsin mesaj yazması kolay olsun gerisi çok da önemli değil dedim bu saatten sonra çünkü vallahi billahi bunaldım ne zor işmiş şu seçim işi fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Yardımlarınızı esirgemeyiniz :)
6500 Slide sağlam bir cihazdır
ama usta sen pek kapsamlı özellik söylememişsin. Mesela Kamera önemlimi? yada ses kalitesi Wi-Fi kullanırmısın? 3G önemlimidir senn için?
Bunları söyle ona göre tavsiyede bulunalım bizde.
Ama bunlar önemli değil yanlızca dediklerm kadarı dersen 6300 ısrarla öneririm. Çelik kasası çok dayanıklı, şık ve sar değeri düşük bir telefon. 2 gün de gidiyor şarjı normal kullanımda
valla tek tek özellik saymim dedim bana mesaj yazması kolay düşmeye dayanıklı sar değeri düşük şarjı da en azından 3-4 gün gitsin ( bataryanın zamanla ölceğini düşünürsek zaman içinde o zaten 2 güne kadar düşer) 6300 aklıma geldi ama onun şarjı az gidiyormuş araştırdım sar değeri düşük teller arasında ama şarjıyla ilgili şikayet çok. bir de sesinin yüksek çıkması önemli aslında tek tek özellik saymamamın nedeni belki kullanıp bu açılardan memnun olan tel kullanıcıları vardır da fikir verirler dedim yoksa wifi 3G falan fişman çok da önemli değil onlar kısaca sar değeri düşük şarjı en az 3-4 gün giden ( günlük 15-20 dakika konuşma süresiyle) dayanıklı ve sesi yüksek veren bir cihaz vallahi şu özelliklerde bir tel söyleyen arkadaşa bi hayır duası okuyacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: TornadQ
hocam vallahi onun sesinin az çıktığına dair yorumlar almıştım o yüzden onu da elemiştim tabi kullanmadım bilmiyorum şahsen..
Samsung star a bakabilirsin.
c903 sar oranı en düşük tel - 5mp walkman telefon özelliklerinde
Valla arkadaşım ben de aynı özelliklerde telefon arıyorum fakat satış politikası filan mıdır nedir , mesela sar değeri düşük bir telefonun şarjı istediğin gibi değil , ya da şarjı çok iyi giden bir telin sarı yüksek ya da kullanışsız. Bu yüzden seçimi yapamadım ben de . Nokia 6700 classic sar değeri düşük ama şarjı sorunlu diey biliyorum. İstersen bir gözat. O tel de özelliklerine oranla pahalı bir telefon bence.
hocam sağol tavsiye için acaba bu telefonun şarj durumu nasıl sesi de telefon çaldığında falan yüksek çıkıyor mu yani çantadan falan dışardayken rahatlıkla duyulur mu. pil gücü 1000 mah yazıyor böyle bir pilin baya bi süre gitmesi lazım 5800 var onun 1320 mah 3-4 gün çok rahat gidiyor bu telefon da en azından bi 3 gün gider mi acaba maksimum günlük yarım saatlik bir konuşmayla kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ve sanırım bu tel hakkında bir detaylı araştırmaya gitsem iyi olacak :)
quote:
Orijinalden alıntı: technoburak
quote:
Orijinalden alıntı: TornadQ
hocam vallahi onun sesinin az çıktığına dair yorumlar almıştım o yüzden onu da elemiştim tabi kullanmadım bilmiyorum şahsen..
ben kullandım o cihazı n73 ile aynı çıkıyor
6700 Slide öneririm ama fiyat hakkında pek fazla bilgim yok.
SAMSUNG MONTE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme