Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi, kararsız kaldım.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O bütçe ile Desire HD falan önermişsiniz hayret ettim. O bütçeye en iyi cihaz 2. el temiz bir Xperia X10dur. Desire HDyi 750ye bulan varsa söylesin bende alayım.
  • World varsa Hepsiburada'dan Acer Liquid E önerebilirim. 799 TL fiyatı ve 25 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında kullanılmak üzere 75 TL puan veriyor.

Bunun dışında Ace isterseniz şu anda Vatan'da 651 TL. Tabi World karta.
  • samsung Wave(1) s8500 öneririm.. fiyatını hakeden iyi bir cihaz.. bada 2.0 da upgrade oluyor bildiğim kadarı ile canavar gibi..
  • wave2
  • söylediklerin arasında en iyisi şühesiz Galaxy S fakat en pahalısı da o. Nokia'dan uzak durmanı ve Samsung'un bütçene göre olan modellerine bakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri
    O bütçe ile Desire HD falan önermişsiniz hayret ettim. O bütçeye en iyi cihaz 2. el temiz bir Xperia X10dur. Desire HDyi 750ye bulan varsa söylesin bende alayım.

• Bugün Vatan'dan hanıma Word karta 362 TL karşılığında Samsung 5620 monte aldım. Kendime Galaksi Ace 5830 niyetlendim, 3G yok, S8530 Wave II'ye baktım, android işletim sistemli değil, uygulamalarda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Özellik olarak en uygun Galaksi 9000, onunda fiyatı düşündürüyor. İyice kararsız kaldım...
  • Ace'te 3G olması lazım hocam. Gözünüzden kaçtı herhalde.
  • tabi 3g özelliği var ama görüntülü görüşmesi yok wave2 alın kafanız rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Bugün Vatan'dan hanıma Word karta 362 TL karşılığında Samsung 5620 monte aldım. Kendime Galaksi Ace 5830 niyetlendim, 3G yok, S8530 Wave II'ye baktım, android işletim sistemli değil, uygulamalarda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Özellik olarak en uygun Galaksi 9000, onunda fiyatı düşündürüyor. İyice kararsız kaldım...

hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: secher

Ace'te 3G olması lazım hocam. Gözünüzden kaçtı herhalde.

Yanlış söyledim, evet 3G var, görüntülü konuşmanın olmadığını söylemek istemiştim.
  • Anladım hocam. :)
  • Bugün Kipa'dan indirimli olarak 942 TL'ye 12 taksitle N8 almış bulunuyorum. Herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.