Ucuz bişey almak istiyorum iyi fotoğraf çeksin müzik dinlemek internette takılmak rahat olsun istiyorum...
en önemliside arayacağım kişiyi çabuk bulayım rahat, pratik bir telefon istiyorum..
s8000jet buldum 0 yazıyor %100 orjinal yazıyor 269 lira yazıyor pek anlamadım bu kadar az olması normalmidir ?
kamerası iyi telefon istiyorum o yüzden bu fiyat aralığında 2.el telefonlar daha avantajlı..
k850i gibi n9x serisi gibi telefonlar 2.el'de ucuz ve kamerası iyi..
Blackberry storm'da kafamda var 2.el'de uygun fiyata alınıyor kamerası beni tatmin eder..
yani kafamda birşey belirmedim ihtiyaclarımı az çok anlamışsınızdır bana önerebileceğiniz fiyatını hakeden bir telefon varmıdır ?
200'den aşağı bakmıyorum 400'den yukarıda gidebileceğimi sanmıyorum.
hem iş hemde multimedya telefonu diyebilirim.
şimdiden teşekkürler.
Sony Ericsson C905
Sifir istersen Hazel
Dokunmatik istersen kesinlikle Samsung Monte ..
blacberry storm önermem sanılanın aksine stormda wi-fi yok ve dokunmatiğine dokunmatik demek yanlış olur blackberry çok farklı bir teknoloji kullanıyor storm'da ekranda basmak istediğin yere dokunuyorsun ve içeri doğru bastırıyorsun blacberrynin ekranı bir tuş işlemi görüyor ekran ileri geri hareket edebiliyor böle klavyede msj yazmanın ne kadar zor olucağını hayal et
s8000 jet fiyatı doğrudur çoğu sitede o fiyatlara satılıyor hepsi kaçak mal alırsın garantisi olmaz ama düzdün kullanırsan niye bir şey olsun ki 269 tl'ye 5mp-wi-fi-gps-3g-görüntülü konuşma ve yanlış hatırlamıyorsam kendinden dahilli 1,5 gb hafızası var galiba navigasyon için haritaları yüklmek için yapmışlar bu hafızayı
s8000'de amoled ekran var ben kullandım renkler çok canlı
ama tek bir sorunu var dokunmatiği biraz kötü
ama unutmaki o telefon bundan 2 sene önce sıfırı 1000 tl'lerde satılıyordu