Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Çok uzun bir süre once telefon almaya karar verdim ancak epey bir süre bekeldim bu senenin telefonlarının çıkmasını.

    Aslına bakarsanız butce konusunda cok rahat 3 bin lira dolaylarina çıkabilirim ancak 3 bin tl dediğimiz de artik ekraniyla beraber bir bilgisayar alinabilir bir para bu yuzden o dolaylara çıkmaktansa 2 dolaularinda kalıp guzel bir telefon alinabilir hatta gercekyen guzel bir telefon alınabilir diye düşünmekteyim.

    Öncelikle yurtta kaldihim icin film dizi internette dolasma gibi bir cok isi bu telefonda gorecegim bundan dolayi ekrani buyuk bir telefona ihtiyacım var.

    Almışken kamera ozelliklerininde iyi olmasi tabiki tercihim.

    Note 5 şuan kafamda ancak Samsung konusunda herkes birşeyler söylemekte kafam baya karıştı diyebilirim. 2 bin TL dolaylarinda ekrabi büyük iyi bir telefon diye düşünmekteyim bu telefonu.

    Suan kullandihim telefon S3 tabiki kasmalar oluyor donmalar bazen bas gosteriyor ama güncellenmis yeni uygulamarla birlikte 1024 MB bile olmayan RAM seviyesiyle gayet iyi is görüyor diyebilirim aslinda burda isin markada degil telefonu kullananin nasil iyi kullandigiyla ilgili bir durum oluşmakta en azindan şuan ben böyle düşünmekteyim.

    Telefonu aldigim zamanda epey bir aure kullanmayı düşünüyorum. Bundan dolayı sizce Note 5 yeterli bir seçim olur mu yoksa bütçemi genişletip Apple dahil diger telefonlarada bakmalıyım ama ekran boyutu büyük istediğim için Apple ürünlerinin Plus modelleri için konusmamaiz lazım.
    Teşekkürler iyi günler.


    Not: Telefondan yazdığım icin hatalar olabilir yazımda. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • note 4 aldim memnunum.
    Samsung alicaksan note serisi ve s serisinin son modelleri disinda pek bulasma derim.
    A7 de alabilirsin.ya da bekleyip a7 2017 de bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Burada daha çok merak ettiğim şu iPhone 6S+ 32 GB 3150 TL olarak revize edildi. Note 5 ise 2300 dolaylarinda 800 Tl'lık bir fark var ve bundan dolayı bu iki model arasinda bir seçim yapacağım. Bu fark kendini fark ettiriyor mu yoksa Apple etiketine mi bu farki veriyoruz. cunku iki telefonda 2015 in son doneminde çıkış yapmış bir telefon. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PithyGhost kullanıcısına yanıt
    Note 5 iyi telefon ama 2 yıl sonra güncelleme almayı kestiğinde ne yazık ki donup kasmalar olacak ama 6s plus nereden baksan 4 sene daha rahat güncelleme alır bence fiyat farkını hak ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.