Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
191
Favori
551.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam infinix note 40 5g 7900 tl nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Bu markayı hiç tecrübe etmedim,

markaya güveniniz varsa

cihaz donanım olarak iyi gözüküyor.

• en fazla 8-9k civarına kadar en iyi batarya kullanımı veren telefon ve arayüzü en akıcı telefon hangisi ? realme arayüzü çok akıcıydı ufak deneme şansım olmuştu iphone gibiydi akıcılık anlamında , geçenlerde bu fiayt civarında samsung telefon incelemesi baktım yine arada takılıyordu😂😂 bir sürü marka var sadece sosyal medya youtube ve birkaç uygulama için kullanılacak kamerasının felan bir önemi yok açıkçası oyun da oynanmayacak sadece 2 kriter önemli önerisi olan var mı ?

• calzebur kullanıcısına yanıt

Tr de en ucuz akıllı telefon 100 dolar artı bi okadar da vergiler ile toplam 200 dolardan başlar.

samsung A15, m15, A05s,

oppo A38,

vivo y17s,

redmi 12C ,

realme 9i

gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Ağustos 2024; 8:4:18 >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt

Oxygen OS arayüzünü araştırabilirsin

• calzebur kullanıcısına yanıt

Realme 9i öneririm (a101)

Hocam size sanki realme 8, bir araştırın ama güncelleme yapmayacaksınız kutudan ne çıkarsa o, uygulama desteği bitince yaparsınız

Realme 10 öneririm, ister 6/128 isterseniz 8/256 alırsınız, artık bütçeniz ve isteklerinize göre.

• Realme 10 daha mantıklı imiş aynı fiyata

• damn2u kullanıcısına yanıt

android 15 güncellemesi alacak miymis ..bundan sonra hic guncelleme alamayacak olma ihtimalini goz ardi etmeyin .

• @damn2u @quarez999

açıkçası güncelleme beni çok bağlamaz uygulamalar açılsın yeter amacım uzun kullanım süresi ve akıcılık gerisi boş bana göre ihtiyacım yok , realme 10 u ben de fark ettim , 10k altına realme 11de var ama fiyat farkına değecek bir şey göremedim

realme 10 ve m34 ile arasında kalmıştım fakat bana samsung diyince hala o donan kasan arayüz geliyor aklıma en azından şuan donmasa da 6 ay sonra olur gibi hissettiriyor amacım bol bol youtube ve whatsapp görüntülü konuşma onun haricinde instagram , telegram ve twitter kullanmak

bir de babama realme 6 almıştım hala memnun sanırım sadece bir ara arayüz güncellemesiyle gps i bozmuşlardı haritalar felan kullanılmaz hale gelmişti ama sonradan yeni güncellemeyle düzelmişti şuanda o tarz bir sorun var mı ona bakıyorum navigasyon önemli biraz benim için

ekleme: 8/128 versiyonu 7800tl gözüküyor hb de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 29 Ağustos 2024; 13:42:10 >

• lordford50 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam inceliyorum bu fiyatlarda samsungun kağıt üzerinde güzel telefonları var ama dediğim gibi ön yargı mevcut bende realme den devam edeceğim sanırım

• Arkadaşlar 11k ya kadar telefon ararken realme 12 lite yi gördüm ne dersiniz? Başka önerilerde açığım.

• yd olarak 15 bin TL'ye kadar cihaz bakıyorum mi 13t baktım ama 4k60fps video olmadığı için tereddüt ediyorum. Önerir misiniz?

• 9.000 tl ye kadar

3-4 uygulamayı aynı anda çalıştıracak telefon arıyorum kamera önemli değil önemli olan sadece uygulamaları hızlı çalıştırsın

• 10 - 12 değecekse 15 bin bandında ne önerirsiniz daha aşağısıda olur lise son sınıfa giden kardeşime alıcam belki bazen oyun oynar genelde youtube vs bakıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 31 Ağustos 2024; 21:4:5 >

• hamunpatra H kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 31 Ağustos 2024; 18:26:52 >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

ben samsung a24 öneriyorum. helio g99 işlemci, amoled ekran ve 5000 pil var, 5g yok zaten 3g ile 4g farkına bakarsak sadece bildirimde 5 rakamı olacak sadece

daha ucuza ne var dersen realme 9 pro derim,bu telefon aslında bir oneplus

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 2 Eylül 2024; 9:15:3 >
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.