< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (613. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar değerli arkadaşlar,
LGS sinav hediyesi olarak çocuğuma 20.000₺ değerinde bir telefon almak istiyorum. Batarya, oyun performansı kısacası fiyat performans ürünü tavsiyelerinizi alabilir miyim? Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23FE
Üstadım, poco x6 pro' yu çok begendi çocuk. Aralarında çok büyük fark var mı? Varsa s23 fe alacağım.
Benzer cihazlar,
poco oyun için bir tık daha iyi,
güncelleme desteği poco 2-3 yıl,
samsung 4-5 yıl,
Teşekkür ederim, üstadım.
F6 da tercih edilebilir,
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/910394-934550/poco-x6-pro_poco-f6/
Kamerası çok önemli olmayan telefon önerisi istiyorum. 55 bin tlye kadar bütçem var. S23 ultra kullanıyorum ama şarjdan memnun değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Durduk yere anakart yandığı için yeni telefon almam gerekiyor. Telefonu sosyal medya ve günlük işler için kullanıyorum. Bütçe 15-20k arası. Eski telefonumun standartlarında kasma donma yapmayacak Samsung marka tavsiye alabilirim.
Kamera harika olmasa da kötü olmasa iyi olur. Pil süresi önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 27 Temmuz 2024; 23:35:15 >
S23fe
A55
A35
cihazınız çok iyi;
güç tasarrufu açık mı?
Hücresel veri ,
120Hz,
konum,
Always On Display ,
oto. parlaklık,
Bluetooth,
bunlardan tasarruf yapmayı denediniz mi?
Denemedim çünkü hepsini kullanıyorum. Ortalama ekran süresi 4 saat civarı. Çift turkcell hat kullanıyorum. Cihazı bir kere sıfırlamayı deneyeceğim olmuyorsa mecbur başka cihaza geçeceğim
S24 ultra olabilir,
batarya performansı yaklaşık yüzde 10 daha iyidir,
O bütçede en iyi seçenek açık ara Honor MP6, Daha iyi batarya performansı sunan cihaz yok ayrıca kamera anlamındada fark yaratır elindeki cihaza göre.
-
Teşekkür ediyorum hocam fe23 256gb'da karar kıldım. Sanırım taksitle telefon alışverişi yapamıyoruz, eski telefonumu alırken üçe bölüyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 28 Temmuz 2024; 11:46:44 >
Nasıl memnun musunuz?
20bin tl baska telefon onerisi olan var mi ?
Oyun hic oynamıyorum.
Merhaba.
30000 tl'ye dek orta üst segment, bataryası iyi, kamerası iyi sayılabilecek telefon arıyorum. Oyun oynamam, bir iki tane hafıza yiyen uygulamam var sadece. Ekran sürem işim gereği uzun. Eski telefonum Huawei P20 lite vadesi dolması nedeniyle 5. yılda değiştirmem icap etti. Uzun süreli kullanıcıyım, daha önceki telefonlarımı da mefta olana dek kullandım hep. Xiaomi, general mobile ve Asus markalarını (ve yan markaları dahil) yakınlarımın kötü deneyimi olması nedeniyle düşünmüyorum. Teknoloji konusunda uzman olmadığım için crack, apk vs çok beceremem, Huawei de malesef terk etmek durumundayım diye düşünüyorum.
Teşekkürler
-
Ben s23 aldım çok memnunum.
Ben hanıma aldım, çoğunlukla Instagram, Facebook uygulamaları kullanır ve sık ve uzun telefon görüşmeleri yapar, 48 saatte bir şarj ediyor. Kamerası normal, büyük ve ağır bir telefon. Hanımın marka takıntısı olmasa almazdım. Mesela kendime olsa almam, başka marka model (daha ucuza ya da bu fiyata daha doku) bakarım. 10 yıldır (belki daha fazla, resmi note 2 ile başladım) Xiaomi modelleri kullanıyorum, yine Xiaomi alırdım
Uzun kullanım için güncelleme desteği ile
Samsung-Apple mantıklı,
S23FE değerlendirilebilir.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/872682-934550/samsung-galaxy-s23-fe_poco-f6/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 29 Temmuz 2024; 12:51:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X