Şimdi Ara

Telefon Tavsiye lütfen zor karar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şu anda s.e w810i telefon kullanıyorum 4 yıldır. Yeni bir telefona geçiş yapmak istiyorum. i-phone, x10, galaxyS alabilirim ama bir telefona bu kadar para vermek bana mantıksız geliyor. Fotoğraf özelliği hiç önemli değil Dslr d90 ım var.Oyun oynama hevesimde yok telefonla ps3 üm var. dokunmatiği kaliteli olsun internete girebileceğim hızlı bir telefon. mesaj yazımı kolay olsun. android çok övülüyor bu sıralar ama sanırım onlardada sürüm durumları sorunu var market sorunu var. çok sık kullanmasamda kullanabileceğim Agps i olsun artık hangi gps programları kaliteliyse yüklenebilsin.. bu seçim işleri çok zor tavsiyelerinizi sebepleriyle birlikte yazarsanız herzamanki gibi yapacağım seçimde yardımınız olmuş olacak.şimdiden teşekkürler tüm arkadaşlara.

Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • 3gs yeterince işini görür.

Orijinalden alıntı: fsh300

eminim işimi görür 8 gb 3gs ama ben o kadar para vermenin saçma olduğunu düşündüğümü söylemiştim arkadaşlarım yanlış okudular sanırım

Senin İçin En İdeal Telefon iPhone 3Gs'De Ondan. Ama Bu Kadar Para Veremem Diyorsaniz Samsung Wave'De İşinizi Görür.
  • peki benim için en ideal telefon 3gs dediniz bu parayıda verebilirim her nekadar saçma gelsede. ama neden benim için en iyi telefon 3gs bende bunu açıkça yazmanızı rica etsem

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: fsh300

eminim işimi görür 8 gb 3gs ama ben o kadar para vermenin saçma olduğunu düşündüğümü söylemiştim arkadaşlarım yanlış okudular sanırım

Senin İçin En İdeal Telefon iPhone 3Gs'De Ondan. Ama Bu Kadar Para Veremem Diyorsaniz Samsung Wave'De İşinizi Görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü mesajınızda dokunmatigi kaliteli olsun, internete hızlı girsin ve mesaj yazması kolay olsun dediniz. Bu yüzden size 3Gs 8GB önerdim. 3Gs'in 32GB ve 16GB versiyonları olduğundan dolayı fiyatı düşüktür diye düşündüm.

Ya da arkadaşların degiğı gibi Wave'ye yönelin. Wave'yi de istemiyorsanız Vivaz ya da Vivaz pro'yu bakın. Vivaz pro'da QWERTY klavye de mevcut. O da olmadı X6 8GB, Monte vs bakın derim.
  • dokunmatığı ıyı olsun demışsın. ıphone'dan daha ıyı bır dokunmatığı olan telefon yok. dokunmatığı ıyı olanlar var ama hıç bırı ıphone kadar değıl. buna galaxy s bıle dahıl

Orijinalden alıntı: Error 404

dokunmatığı ıyı olsun demışsın. ıphone'dan daha ıyı bır dokunmatığı olan telefon yok. dokunmatığı ıyı olanlar var ama hıç bırı ıphone kadar değıl. buna galaxy s bıle dahıl

arkadas ikisinide elimde inceledim iphone belki daha iyi amma bu o kadarda abartilacak fark deyil iphone dokumatikde 10 puan alirsa galaxy s de 9 puan alir

dokunmatığı ıyı olsun demışsın. ıphone'dan daha ıyı bır dokunmatığı olan telefon yok. dokunmatığı ıyı olanlar var ama hıç bırı ıphone kadar değıl. buna galaxy s bıle dahıl

arkadas ikisinide elimde inceledim iphone belki daha iyi amma bu o kadarda abartilacak fark deyil iphone dokumatikde 10 puan alirsa galaxy s de 9 puan alir

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

o zaman kafana en çok hangısı yatıyorsa en çok hoşuna hangısı gıdıyorsa onu al
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.