Şimdi Ara

Telefon tavsiye. Lütfen yorum yapın. Rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Arkadaşlar yakın arkadaşıma telefon bakıyoruz. Oyun, sarj önemli kamera çok fazla önemli değil. Ayırabildiği bütçe 900 TL. İkinci el maalesef düşünmüyor yoksa kendi kullandığım telefona yönlendirecektim. Konu hakkında tavsiye ve gerekçeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Belirttiğimiz bütçede en iyi f/p telefon sizce hangisi?



  • Boyutları sıkıntı olmazsa (büyük ihtimalle sıkıntı olur ) LG Optimus Vu'ya bakabilirsiniz, Kliksa'da 1000 liraydı 100 lira da Axess'e puan veriyordu sanırım.

    Onun dışında Motorola Razr önerebilirim 850 lira civarına bulunabiliyor, çek puan zart zurtla daha ucuza getirenler de oldu hepsburada'dan.

    Bir ara Galaxy Nexus'u 900 liraya satmıştı Mediamarkt ama artık pek bulunmuyor sanırım o fiyatlara, 950 liraya gördüm şimdi internette. Bu cihaz da düşünülebilir ama şarj konusu biraz sıkıntı bu cihaz için, özellikle web gezinmelerinde fazla şarj yiyor.

    O bütçede en makul öneriler bunlar gibi geliyor bana, umarım işinize yarar.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sanıyorum pek fazla yorum alamayacağım. Tavsiye ettikleriniz ile ilgilenmeye başladım.
  • Samsung Galaxy Ace 2 de alabilirsiniz. Cebinizde 100 liradan fazla para kalır,kalan paraylada isterseniz aksesuar alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg optimus l9 inanın şarjı gayet iyi ayrıca oyun performansı mukemmel 4.7 qHD ekran 4.1 guncellemesini aldı kamerası 5 mp iyi çekim yapıyor ve 1 gb ram 1.2 ghz dual core işlemci gayette şık sadece 900 lira hatta 800e bile bulunabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg optimus l9 şuan ağır basıyor. Bu hafta sonu telefonu almak istiyoruz. Ama karar verebilmiş değilim açıkçası. Orta segment grubuna neden iyi telefon çıkartmıyorlar anlamıyorum. Beklenti çok fazla değil. Şarj ve güncelleme dışında açıkçası beklentim yok. Kamera ise hiç önemli değil. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Başka yorumlar gelirse çok sevinirim. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.