Şimdi Ara

Telefon tamir olmadan tekrar yollanmış ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Meizu m1 note almıştım , garantiye yolladım . 2 sıkıntısı vardı. Biri ekran diğeri format atarken telefon kapanmıştı ve açılmamıştı . Ekrandaki sıkıntıda iki türlü. Asıl gönderme sebebim , ekranın yarısı siyahlaşmıştı. Diğer sıkıntıda harfler uzuyordu silik gösteriyordu bazen ki buda meizu m1 note nin başka bir sıkıntısı...
    Neyse telefon 40 günün aradan elime ulaştı. Hala açılmıyor , ekran değişti yazmışlar . Yalnız benim telefonun ekranı şöyleydi :

Telefon tamir olmadan tekrar yollanmış ...

Ortadaki siyah çizgi yok , (resme bakarsanız olursunuz kelimesinin altında ince siyah çizgi var , o büyüyordu arada ve ekranın üst yarısı yok oluyordu) yani sanki o düzelmiş ( zaten arada bir iki gün düzelip tekrar bozuldugu oluyordu , servis formunda arıza olarak ekranda çizgiler var ve format atarken dondu yazmışlar) yalnız soldaki sarımsı renk ve resimde görüldügü gibi harflerin uzaması hala devam ediyor . Açılmıyorda zaten...

Ekran değişse sarımsı renk durur mu ?
    Ek olarak ön kameranın içi bembeyaz olmuş ya çizmişler ya pislik dolmuş...

Lütfen akıl verin 3 aydır telefonsuzum , şu işi çözmem lazım. Pazartesi tüketici mahkemesine gidecektim 20 gün geçti diye ... Şimdi ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 22 Mayıs 2016; 12:19:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.