Şimdi Ara

TELEFON SEÇİMİ İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben telefonumu yenilmek istiyorum. 2 telefon arasında kaldım samsung note 2 veya sony xpreria z ben telefonda oyun oynıyacağım için hangisi daha iyi kararsız kaldım telefondan aşırı anlamıyorum şarjları ne kadar gider hangisi oyun için daha ideal mağazaları falandır bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaten123

Merhaba arkadaşlar ben telefonumu yenilmek istiyorum. 2 telefon arasında kaldım samsung note 2 veya sony xpreria z ben telefonda oyun oynıyacağım için hangisi daha iyi kararsız kaldım telefondan aşırı anlamıyorum şarjları ne kadar gider hangisi oyun için daha ideal mağazaları falandır bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi ?

Oyun oynamak için diyorsan ikiside bu iş için ideal. oyun mağazası dersen ikisininde aynı çünkü ikiside android ama diğer ayrıntılara ve bana göre xperia z derim forumda xperia z'nin konusuna girersen daha iyi anlarsın alıpta şikayet eden görmedim ben
  • Note 2 daha iyi bir seçim olacaktır. batarya konusundada note 2 daha iyi
  • Daha küçük bir telefon al bence. Note 2 alırsanız bir süre sonra pişman olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj için Note 2 geri kalan herşey için Xperia Z her şekilde üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 güzel bir seçim olur ama taşıması zor.
  • note2 xperia z donanım olarak belki karşılaştırılır ancak herşey donanım değil xperia en azından telefona benziyor note2 tablet sayılır htc one de çok iyi bir seçenek ama yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.