Şimdi Ara

Telefon Seçimi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon Seçimi İçin Yardım


    Merhaba kısa denebilecek bir süre için telefon alacağım ama hangisin alacağıma karar veremedim. Telefonda oyun v.s oynamayı sevmiyorum daha çok sosyal ağlar Instagram vs. birde WhatsApp gibi uygulamaları kullanıyorum kamera ve hız ön planda benim için seçtiğiniz telefonun nedenini yorumlayarak belirtir veya önerileriniz varsa bildirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.Tahmini bütçe takribi 1200 TL civarı.

    Dipnot: Xiaomi düşünmüyorum garanti veren firmalara internetten baktım ve çoğunlukla olumsuz.

    Sizce hangisi? (Nedenini veya önerinizi yorum olarak yazarsanız sevinirim.)

    LG G4
    Samsung Galaxy C8
    General Mobile GM 8







  • Öncelikle Xiaomi hakkında ki kararınıza sevindim. LG G4 sıfır olarak bulma imkanınız varsa değerlendirebilirsiniz. Bu listedekiler arasında ki en iyi performansı o verecektir, özellikle de kamera açısından. Ancak LG; LG G4 ve bazı birçok modelinde Ghost Screen gibi ekran sorunları kronik hale geldi. Ayrıca LG G4 ithal garantili bakıyorsanız kesinlikle eleyin çünkü bahsettiğim sorunlar yaygın görülmekte, servis sıkıntı çıkarabilir. Samsung C8 mediatek işlemcili; ben şahsen Snapdragon işlemcili telefonları tercih ederim. GM 8 bence parasını hak etmeyen bir cihaz. Bunların yerine size Lenovo P2 öneririm. Donanım olarak fiyatına göre tatminkardır. Ayrıca yapısı bakımından da sağlam denebilir. Ve en can alıcı özelliği 5000 mAh bataryası 15-17 saat arası ekran süresi sunuyor :D
    Lenovo P2 bükülme testi :https://www.youtube.com/watch?v=xgqXD7PMWnM
    Ve size muhtemel olarak şayomicilerin en çok önereceği model Note 3 bükülme testi :https://www.youtube.com/watch?v=k7H9OmV0OPI
    Lenovo P2 almanız sizin için çok iyi olacaktır.




  • Galaxy C5 pro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle P2 tasarım açısından beni pek tatmin etmedi arkadaşlarımda v.s vardı inceledim ama pek hoşuma gitmedi GM8 olarak düşünüyorum biraz bakındım kullananlar memnun, memnun olmayanlar ise GM'nin önceki sürümlerini kullanan kişiler genel olarak eğer başka fikirler çıkarsa onları da değerlendirmeyi düşünüyorum.
  • GM 8 750-800 lira bandında satılsa ozaman başka telefon araştırmadan alınabilir. Karar sizin gm 8 de beklentilerinizi karşılar.
  • İnternetten gördüğüm videolara bakılırsa bükülmeye karşı çok hassas buda korktuğum bir konu bu tür başka telefon öneriniz var mı?
  • Hocam ithal garantili önermediğim için bu fiyat bandında pek önerim yok. Ancak samsung j7 core modelline bakabilirsiniz. J7 core değişir bataryaya sahip bence bu tarz telefonlar üst modellerde de olmalı. Atıyorum uzun kullanımda telefonun batarya verimi dusuyor ve garanti sureside dolduysa sırf batarya değişimi için tamircilere bir suru para vermek zorunda kalıyoruz. Bu yuzden j7 core tercih edilebilir bataryayıda alır siz takarsınız uzun kullanımda. Buda aklınızda olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 3 Nisan 2018; 23:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200e kesinlikle Huawei p9 lite gözün kapalı alacağın telefon kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata alabileceğin en iyi cihaz mi A1 dir. kvk garantilisi de mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutkanadam41 U kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum o benim aklımdan çıkmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben kararsız biriyim ve şimdi çok kötü kararsız kaldım aklımda C8,A1 ve GM8 var A1'in USB Type C olması beni biraz üzdü çünkü pek yaygın olmayan bir kablo ve sorun yaratabilir gibi belki şimdi benim için performans ve kamera önemli karşılaştırdığım zaman A1 daha ağır basıyor gibi ama Xiaomi A1 için bazı tanıdıklarımdan takılma ve bir kaç farklı sorun duyuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.