Şimdi Ara

Telefon Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1-2 gün içerisinde telefon almayı planlıyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. İki telefon arasında kaldım Nokia Lumia 620 ve Samsung Galaxy Ace 2.
    Telefonda yaptığım şey genel olarak, whatsapp kullanmak, konuşmak, arada sırada internete girip birkaç yere bakmak ve işim gereği mail ve uçak saatlerinin kontrolü.. Önceliğim şarjının uzun gitmesi ve telefonla konuşurken en gürültülü ortamlarda dahi karşımdakini rahatlıkla duyabilmem. Sizce hangisini almalıyım? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Lumia 620

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 620
  • Şarj dedin mi Galaxy serisini kır,at.
  • Lumia 620
  • isteklerine en uygun telefon lumia 620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 19 Şubat 2013; 1:27:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki de lumia
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurco

Merhaba arkadaşlar, 1-2 gün içerisinde telefon almayı planlıyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. İki telefon arasında kaldım Nokia Lumia 620 ve Samsung Galaxy Ace 2.
    Telefonda yaptığım şey genel olarak, whatsapp kullanmak, konuşmak, arada sırada internete girip birkaç yere bakmak ve işim gereği mail ve uçak saatlerinin kontrolü.. Önceliğim şarjının uzun gitmesi ve telefonla konuşurken en gürültülü ortamlarda dahi karşımdakini rahatlıkla duyabilmem. Sizce hangisini almalıyım? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

lumia hatta htc 8s hatta lumia 820

• Kesinlikle Lumia 620 almalisin cok uygulama kullanmadigin icin problem olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Lumia 620 yi çoktan almış şimdide satıyor merak ettim acaba neden ne bekliyordu elde edemedi

SATILIK LUMIA 620 (725 TL)
  • Samsungtan vazgeçme

Nokia artık şirket için telefon üretiyor bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.