Şimdi Ara

Telefon Şarj Olmuyor USB host modu sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu bilgisayara yada şarja taktığımda usb host modu aktif diyor ve cihaz şarj olmıyacak diyor ne pcye bağlanıyor nede şarj oluyor ama cihazı kapadığımda şarrj oluyor sıfırlamama rağmen aynı cihaz htc türkiyeyi aradım bi kaç birşey denettirdiler olmadı servise yönlendirdiler servisi arıyorum telefonlar meşgul çalıyor farklı telefonlardan denememe rağmen kvk yı da aradım ondada yüzyüze konuşulabilecek birkişi yok çok saçma bir durum içrisindeyim bu sorunu yaşan varmıdır aranızda acaba?

• Hikhrmn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben Linux kullanıyorum cihazı ilk bilgisayara bağladığımda hiç bi şekilde tanımamıştı usb hataa ayıklama modunu açtım geliştriici ayarları kısımından ondan sonra gördü cihazı bilgisayar. Farklı bilgisayarlardada denedinizmi kullandığınız işletim sistemi sorun yapabilir diye dedim. Ayrıca bir kerede sd karttan dolayı skıntı yaşamıştım sd kartı değiştirdiğimde normal bağlanabilmiştim.
  • sorunu çözdüm gibi sanırım cebimde micro usb yerine ip pamuk vs kaçmış fırçayla temizledim düzeldi ama geçenlerde yine yaptı kabloyu çıkardım ucunda beyazlık vardı hala pamuk var sanırım içinde nasıkl girdi bilmiyorum telefonu sıfırlayınca otomatik sağa sola dönüyordu oda gitti servise verecektimki telefonları açmıyolar yani iletişimi yazı üzerinden kurup göndereceksin hiç istememiştim iyikide yollamamışım türkiyedeki birçok servis sıkıntılı tek sıkıntı yaşamadığım servis hp oldu kargo geldi kapımdan aldı 12 gün sonra kapıma tamir deilmiş şekilde gelmişti keşke hepsi öyle olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.