Şimdi Ara

TELEFON SANTRALI BEKLETME MUZIGI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde bir santral bekletme müzigi kutusu ve bunun ıcındeki devrede kullanılan
    27C4001 eprom var ben bu epromdakı muzıgın yerıne baska bır muzık yuklemek ıstıyorum
    bunun ıcın bana gerekli olan ( Willem EPROM Programmer ) eprom programlayıcı elimde mevcut fakat nasıl bır ışlem yapmam gerektigini bılmıyorum bu konuda bana yardımcı ola bılecek arkadaslar var ıse memnun olurum

fikir vermenız acısından bu bılgıyı sızınle paylasmak ısterım
    eskı epromun ıcındekı muzıgı okudugumda program sayesınde 512kb lık bır dosya var binary (BIN) uzantılı

SİMDİDEN TESEKKUR EDERIM

• bana hızlı ulasmak ısteyen arkadaslar

telefon numaram : 0212 504 99 99
    msn : djsars@tekoser.com.tr
  • Sana gerekli olan bir waw dosyası. Her hangi bir şekilde ses kartının mic vs. kaydetmek istediğin sesi waw formatında kaydet. bunun boyutunu 512 k olacak şekilde kırp ve uzantısını bin yap programlayınn ile bu dosyayı eproma yaz. Hepsi o kadar.
    waw formatında sadece başında birkaç byte bilgi bulunur gerisi direc adc ile örneklenmiş ses datasıdır. aynen programlasan bile baştaki birkaç byte çalmada anlaşılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sso_06

Sana gerekli olan bir waw dosyası. Her hangi bir şekilde ses kartının mic vs. kaydetmek istediğin sesi waw formatında kaydet. bunun boyutunu 512 k olacak şekilde kırp ve uzantısını bin yap programlayınn ile bu dosyayı eproma yaz. Hepsi o kadar.
    waw formatında sadece başında birkaç byte bilgi bulunur gerisi direc adc ile örneklenmiş ses datasıdır. aynen programlasan bile baştaki birkaç byte çalmada anlaşılmaz.

Daha sonra o dosyayı HEX dosyası haline sok bana EPROM la beraber ulaştır bende yazayım..
  • Al 1 N-GAGE dinlet istediin muzigi
  • ses suan ( waw ) ve ( mp3 ) formatın da ama soyledınınız gıbı ( bin ) ve ( hex ) uzantısına ceviremedım cevıre bılmek ıcın program aradım fakat alakalı program bulamadım
    bildiginiz bir program varsa ismi veya link verırsenız sevınırım
  • Bu cevabın sorulan soru ile ne ilgisi var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

Al 1 N-GAGE dinlet istediin muzigi

Edit : Üstadım istersen yazılım bölümündeki arkadaşlara sor onlar bilirler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.yanardağlar -- 19 Ocak 2006 10:54:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üstadım istersen yazılım bölümündeki arkadaşlara sor onlar bilirler herhalde

ilgin icin cok tesekkurler
    yazılım bolumunede yazdım bakalım ne olcak

• hex e çevirmek için dosyada değişiklik yapmayacaksınız sadece dosya adını uzantıyı yeniden adlandı ile değiştirip hex olarak kaydedeceksiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.