Şimdi Ara

Telefon önerisi [Bütçe:Max 600 TL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben biraz kararsızım eğer android alırsam ondada bir süre sonra yeni çıkan güncellemeleri falan desteklemesi zor olacak ve android biraz karışık geliyor. Blackberryde ise kendimi BİS almaya zorunlu hissediyorum bir ara ikinci el Bold 9700 düşündüm ama hala kararsızım Nokia kesinlikle düşünmüyorum Apple ise hiç düşünmedim ama belki olabilir. Önerilerinizi bekliyorum lütfen acil!

• Android olarak;
    Huawei İdeos X5
    Samsung Galaxy Gio
    Turkcell T20

Bunlardan birini al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkeleci

Android olarak;
    Huawei İdeos X5
    Samsung Galaxy Gio
    Turkcell T20

Peki ben ikinci el Wave 2 düşünüyorum sizce o nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

quote:

Orijinalden alıntı: kertenkeleci

Android olarak;
    Huawei İdeos X5
    Samsung Galaxy Gio
    Turkcell T20

Peki ben ikinci el Wave 2 düşünüyorum sizce o nasıl ?

Tam aradığın telefon. Tavsiye ederim. Paralel ithalat sıfır bile alabilirsin.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s8530-wave-ii-fiyati,408264.html

• wave2 sıfır olsa bi nebze iyidir de 2. eli sıkıntı çıkartabilir. birde uygulama açısından sıkıntılı bir işletim sistemi var. blackberry'de öyle mesela. genel olarak chat haricinde pek bir işine yaramaz. androidli olarak huawei x5 işini görebilir.
  • @kadirt Paralel ithalat yerine 2.el tercih ederim zaten sahibinden.com da bana hitap eden baya ilan buldum.
    @_blackmamba_ ideosx5 in forumda ilk konu açıldığından beri takip ediyorum ama bazı sorunları örneğin ekran açıklığı mesela beni vazgeçirdi o yüzden wave 2 de karar kaldım zaten bada nın marketine baktım ve bana göre hiç az değil zaten android alsam bile ne kadar uygulama kullanırım o da ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-497E3516B -- 23 Eylül 2011; 16:05:09 >
  • Samsung Galaxy Gio almanı oneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TiqeR-

Samsung Galaxy Gio almanı oneririm

Maalesef Gio pek düşünmüyorum ama yineden teşekkürler tavsiye için :)
  • wawe 2 güzeldir ama 100-150 lira fazlasına android ve daha güçlü donanımlı telefonlar var.

biraz daha ver onları al diyesim geliyor.

Galaxy Sl Desire Z gibi mesela.

bu arada wawe III geliyormuş onuda bekleyebilirsin belki fiyatı düşer belki aynı fiyattan çıkar..
  • gio ve ideos x5 al derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

wawe 2 güzeldir ama 100-150 lira fazlasına android ve daha güçlü donanımlı telefonlar var.

biraz daha ver onları al diyesim geliyor.

Galaxy Sl Desire Z gibi mesela.

bu arada wawe III geliyormuş onuda bekleyebilirsin belki fiyatı düşer belki aynı fiyattan çıkar..

Zaten alırsam eğer Wave 1 ve ya 2 ikinci el çok temiz buldum ancak kararsızım şu anda sıfırına bütçem yetmez ancak Galaxy S i ikinci el almak sizce mantıklı mı ? Birde androide fazla güvenemiyorum sonuçta açık kaynak kodlu ve uygulamalar benim özel bilgilerime erişme ihtimalleri çok yüksek değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

gio ve ideos x5 al derim..

X5 de wifi-kulaklık-ekran açılığı-reset sorunları olduğu için almayı düşünmüyorum gio yerinede 100 tl daha koyup ikinci el bir wave alırım
  • 600 ise 100 lira daha koyup galaxy s alın.. 2. el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Rdv -- 24 Eylül 2011; 12:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

600 ise 100 lira daha koyup galaxy s alın.. 2. el

Teşekkürler öneriniz için :)
  • Yukarı. Bende Max. 600 TLye Android telefon arıyorum. Yeni çıkacak olan SE Mini Pro beklesem mi diyorum. Çok karasızım bir sürü telefon var bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Yukarı. Bende Max. 600 TLye Android telefon arıyorum. Yeni çıkacak olan SE Mini Pro beklesem mi diyorum. Çok karasızım bir sürü telefon var bu fiyata.

SE MİNİ PRO ? yeni mi cıkacak yanlısın var o cihaz zaten piyasada . Vatan da 580 tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Yukarı. Bende Max. 600 TLye Android telefon arıyorum. Yeni çıkacak olan SE Mini Pro beklesem mi diyorum. Çok karasızım bir sürü telefon var bu fiyata.

SE MİNİ PRO ? yeni mi cıkacak yanlısın var o cihaz zaten piyasada . Vatan da 580 tl .

Xperia Mini Pro'yu diyor arkadas. X10 Mini Pro'yu degil.

Ne zaman gelir ulkemize belli degil sanirsam ama ideos x5 olabilir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

tmm .Pardon

• quote:

quote:

quote:

Hocam mümkünse Ideos dışında bir alternatif bakıyorum. Önyargı kırılana kadar almayı düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam mümkünse Ideos dışında bir alternatif bakıyorum. Önyargı kırılana kadar almayı düşünmüyorum.

HTC cihazlarna yönelebilirsin ben kullanıyorum cok da memnunum ben wildfire s kullanıyorum istediğin özelliklere göre farklı ürünlere bakabilirsin .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.