Şimdi Ara

Telefon önerisi! (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum önceliğim htc olması ve oyun için uygun olması ne önerirsiniz fiyat 700 750 en fazla ama bu fiyata indirimlerde dahil yani metroda bonusa kampanya var (htc one v düşünüyorum metroda 705 liraya geliyor verilen bonus fiyattan düşüldüğünde) ne önerirsiniz acaba ?

• sıfır alacaksan o fıyata one v mantıklı ama esdeger 2. el bakarım dersen sensatıon onerırım...
  • 2. el düşünmüyorum ama htc one v de ölü piksel çıkıyo diyorlar sorun yaratırmı değiştirirler mi telefonu ölü piksel varsa?
  • başka yorum yapan yokmu?
  • konu up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçmi yorum olmaz anlamıyorum!!!
  • 2. el dusunursen o fıyata sensatıon bulman mumkun baska marka ıstersen sonyerıcssona bakabılırsın,samsung a bakabılırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

2. el düşünmüyorum ama htc one v de ölü piksel çıkıyo diyorlar sorun yaratırmı değiştirirler mi telefonu ölü piksel varsa?

Kim diyor ? kaç tane cihaz satmış kaçında ölü piksel çıkmış ? herkesin dediğini dinlerseniz cihaz almanız çok zorlaşır. Dediğiniz fiyata sıfır alınabilecek htc ürünü htc one v dir. Samsung düşünürseniz galaxy w inceleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

2. el düşünmüyorum ama htc one v de ölü piksel çıkıyo diyorlar sorun yaratırmı değiştirirler mi telefonu ölü piksel varsa?

sıfır cihaz alırsanız ölü pikselde tabıkı telefon olmasada ekran değişimi yaparlar. benm baya önceden başıma gelmişti. ekranını değiştirdiler
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. ama ben inegölde yaşıyorum telefonu metro dan alıcam bursadan bida git gel olması zor piksel sorunu değiştiriyorlarsa sorun yok ama birde sarı ekran falan diyorlar daha çözülemedimi o sorun?
  • konu up.
  • konu up.
  • bu arada teknosa teşhir ürünü satıyormu yada metro bilgis olan varmı ayrıca teşhi ürünü önerirmisin . birde teşhir ürünü olması fiyatı ne kadar etkiler ?
  • konu up
  • Help!!
  • konu up!!!!
  • vatanda xperia pro indirimde 699 lira bir bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

vatanda xperia pro indirimde 699 lira bir bak istersen

hocam çok tşekkür ederim allah razı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.