Şimdi Ara

Telefon Önerisi 2000-3000tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki gibi 2000-3000tl aralığında telefon bakıyorum şu an elimde iphone 7 32 gb var satıp belki üstüne biraz ekleyip alıcam.şu an radarımda redmi note 8 pro var.Öneriniz var mıdır ?

• Galaxy A70. Samsung öneriyorum çünkü tüm markaları kullandım, apple sony samsung nokia microsoft vestel huawei xiaomi blackberry vs. Artık büyük markalardan şaşmıyorum.

Özellikle Xiaomi tavsiye etmem güzel telefon gibi ama eksikleri can sıkıyor. Saçma saçma eksikliklerle hatalarla muhatap oluyorsunuz. Telefonu açtığınız gibi hattınızı takıp kullanamıyorsunuz ama lider markalar öyle değil. Çok para gerek yok vs diyor insanlar ama sadece telefonu almıyorsunuz o kadar para verdiğinizde, düzgün bir servis hizmeti ve altyapı alıyorsunuz.

Özetle A70 size benim önerimdir. Ekrandan parmak izi okuması güzel çalışıyor arkadaşımda var güzel bir cihaz her anlamda.
  • Galaxy A70. Samsung öneriyorum çünkü tüm markaları kullandım, apple sony samsung nokia microsoft vestel huawei xiaomi blackberry vs. Artık büyük markalardan şaşmıyorum.

Özellikle Xiaomi tavsiye etmem güzel telefon gibi ama eksikleri can sıkıyor. Saçma saçma eksikliklerle hatalarla muhatap oluyorsunuz. Telefonu açtığınız gibi hattınızı takıp kullanamıyorsunuz ama lider markalar öyle değil. Çok para gerek yok vs diyor insanlar ama sadece telefonu almıyorsunuz o kadar para verdiğinizde, düzgün bir servis hizmeti ve altyapı alıyorsunuz.

Özetle A70 size benim önerimdir. Ekrandan parmak izi okuması güzel çalışıyor arkadaşımda var güzel bir cihaz her anlamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için ama Samsunga ayrı bi önyargım var benim bilemedim şimdi
  • Meizu 16th. 128 gb

• Mi9t veyahut note 8 pro.
  • TrevorSmith T kullanıcısına yanıt
    O zaman en son kullandığınız samsung S3 falan

Bilemedin galaxy ace

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Siz artık samsung kullanmamış sayılıyorsunuz Geride kaldı o günler iphone satışları boşuna azalmıyor anroid de samsung da çok değişti

• Fiyat / performans açısından önereceğiniz telefon hangisidir arkadaşlar? Huawei yada xiomi düşünüyorum ?

Yav deme öyle aklım çeliniyor a70 hoşuma gitti açıkçası ama kamerası kötü diyorlar

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Ben xiaomiden yanayım f/o olarak

Kamera iyi değil ben memnun değilim. Selfi kamerası güzel ama arka için aynısını diyemeyeceğim. Ekrandan parmak izi kullanışlı değil. Geç algılıyor bazen algılamıyor bile. Artı yönleri batarya, ekran ve performans.

• Kilhans K kullanıcısına yanıt
    Parmak izi konusunda katılmıyorum hiç. Parmağımı anında okuyor benim. Islak falan olmadıkça sorun yaşamadım.

Şunu unutmayın, Samsung a kötü diyorlar çünkü o samsung. Samsung için kötü bir kameraya sahip olabilir belki beklentilere göre. Xiaomiye de iyi yeterli gibi yorumlar görürsünüz çünkü o da xiaomi dir.

Paradan gelen bi beklenti var evet ama Marka beklentisi denen bir şey de var.

Hiç kimse demesin taktın sen de markaya illa apple samsung mu alıcaz?? Hayır öyle bir kaide yok ne istiyorsanız alın. Ben her markayı kullandım kendim artık böyle yapıyorum. Başkasına da yapmayacağım şeyleri söylemiyorum. Birisinin sorusunu cevaplarken ben olsam ne yapardım diyip bir şey yazıyorum. Olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 16 Kasım 2019; 22:34:22 >
    Anladım hocam sıkıntı yok o konuda. Bence Samsung performansı nasıl kullanıldığına göre kişiden kişiye değişir ben diyorumki iphone7yi satayım performans daha iyi olsun kamera da bundan aşağı olmasın yeter denk olsa da olur.

+ olarak hocam xiaomiyi neden beğenmediniz?tüm markaları kullandım demiştiniz ya huawei xiaomi meizu bu markaların ne gibi eksikleri vardı/var?

Huawei öneririm pek bi eksiği yok. Ama amiral olmayan modellerinde kameradan çok kısıyor. Xiaomi beğenmedim çünkü software olarak eksikleri var. Bildirim sorunu yaşayabiliyorsun, stok uygulama sorunu olabiliyor, şuan aklıma gelmeyen garip garip eksiklikler çıkabiliyor birden bire. Kamera uygulamasıyla alakalı bi sorunlar yaşamıştım.

Telefon En iyi haliyle çalışsın diye rom vs uğraşman gerekebiliyor. İlk bakışta görünmeyen kullanınca anlaşılan noksanlarla karşılaşman olası. Angaryası çoktu.

Yine de kullanılmaz diye bir şey yok kullanan kullanıyor ben leş demiyorum ama ben almam yani artık. Kendim yapmayacağım bir şeyi de kimseye tavsiye etmem. Bazıları var fantezi olsum deney olsun göreyim diye millete telefon tavsiye ediyor görüyorum forumlarda :d

"Abi ben iphone xs kullanıyorum keşke bu kadar para vereceğime xiaomi note 583837 aldaydım."

"Bende galaxy note 9 var ama keşke meziu sjxkskx alsaydım."

Gibi gibi boş tuzu kuru cümleler.

Meizuda aklıma takılan tek şey güncelleme almıyor olması. Xiaomi mi 9t Pro alacaktım (pasaport kayıtlı) garanti vs yok diye almamıştım iyiki de almamışım peki 9tyi önerir misiniz dediğiniz yazılım sorunlarının güncellemelerle düzeleceğine inanıyorum

Önerebileceginiz bir model var mıdır hocam fiyat/performans olarak?

İphone u sattığına pişman olursun,elindeki cihaz hala son güncellemeyi almış yağ gibi bir sisteme sahip.

Benden söylemesi...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.