Şimdi Ara

telefon önerisi 1100e kadar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar aylardır telefon arastırması yapıyorum G2nin fiyatının düşmesini bekliyordum şuan via v8de hosuma gitmeye başladı. öncelikle normal bi kullanıcıyım cok oyun oynamam internette zaman geciririm fotograf cekınmeyi severim selfie özellikle.bu iki tel. arasındayım bütçe 1100e kadar olabilir beni 2 sene idare edebilecek bi tel. lazım 2-3 ay daha bekleyebilirim. forumdaki tavsiyeleri okudum normal kullanıcılar için v8 önerilmiş tasarımıda hos ve ön kamerası güzel. ne önerirsiniz

• Casper'da guncelleme sikinti olabilir, Lg G2 ise 2 sene hayli hayli goturur.

Su an paralel ithalatta 32gb 1.100'e alinabiliyor.

http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html
  • G2 daha uzun süre güncel kalacak. Casperin güncelleme flan vereceğini sanmıyorum. İkisi arasında özellikle aynı fiyat segmentinde kesinlikle g2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

G2 daha uzun süre güncel kalacak. Casperin güncelleme flan vereceğini sanmıyorum. İkisi arasında özellikle aynı fiyat segmentinde kesinlikle g2.

+1
    G2 nin suanki fiyat duzeyi cok cazip.casperla kiyas olmamali.

• peki 2-3 ay daha beklesem başka alternatifler olur mu ?
  • Bende g2 öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Bende g2 öneririm

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500e kadar sistem önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper cok kotu batarya omru cok kisa ve yazilim destegi yok. Xiaomi mi3 yada xiami mi4 alabilirsiniz. Dunyanin en cok satan 3. Telefonu turkiyede satisi yok ama

• yumera Y kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayında bu ne ya.Adam üstüne basa basa söylemiş arkadaş ! Ben oyun oynamıyorum demiş.Yahu bu adam napsın lg g2 yi? Arkadaş özellikle selfie cekecegini belirtmiş sanki nispet yapar gibi g2 öneriyorsunuz? Az önce başka bir konuya da yazdım.Kullanıcının istegine göre model tavsiyesinde bulunun.Snapdragon 800 işlemciyle telefon iyi bir selfie kamerasına sahip olabilseydi size eyvallah derdim.Lütfen rica ediyorum insanları talepleri dogrultusunda yönlendirin f/p oranına göre degil.

Kardeşim benim sana tavsiyem huawei ascend g7 veya xperia c3 olacak.İki cihaz da senin işini görecek donanımlara sahipler.Ayrıca ikisinin de özellikle selfie kamerası başarılı.Tabiki son kararı sen vereceksin asla benim ya da başkalarının görüşüne göre telefon alma git herhangi bir tekno market de incelemeni yap öyle karar ver ama marka takıntın yoksa benim önerim huawei ascend g7 olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.