Şimdi Ara

Telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oğlum iki yıldır Htc M9 kullanıyor. Bu telefonların tuş takımı terden, nemden dolayı çabuk bozuluyor. Üç telefonun da tuş takımını kendim değiştirdim. Artık yeter diyorum. Sony serilerini inceliyorum. Genelde aşırı ısınmadan dolayı foto, video çekerken kesme, şarj ve kulaklık soketi bozlması, sesin karşı tarafa gitmeme, gelmeme gibi sorunlar okuyorum. Buna rağmen oğlum "Sony" diyor. Xperia Xz Premium, Xz, Xz1, Z, Z5 gibi. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
    Özellikleri: 5.5" (cebe sığmalı), 32-64 GB rom, 3-4 GB ram, 3000 mAh, 2.0 ve üstü Ghz, 4-8 çekirdek, 1080x1920 1440x2460 arası çözünürlükte, Snapdragon 810 ve üstü gibi.
    Sorunsuz foto ve video çeken, wi-fi sorunu olmayan, aşırı ısınmayan, nette yoğun kullanımda bataryası bir günü rahatlıkla çıkaran hangisini önerirsiniz? Bütçem 1300- 1800 TL arası. Önerileriniz benim için değerlidir.







  • Sony den uzak dur, ailemden iki kişi z5 ben ise z5 premium aldım üçünün de ekranında leke çıktı. Müşteri hizmetlerini arıyorsun çok kabalar, email atıyorsun sürekli otomatik cevap veriyorlar, emaile yanıt verdiğinde yine önceki otomatik mesajın aynısını atıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baymakli_Dondurma
    İyiki yazmışsın. Sağol. Oğlum şimdi "Sony" kelimesinden bahsetmiyor. Artık başka markalara bakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ettu

    Baymakli_Dondurma
    İyiki yazmışsın. Sağol. Oğlum şimdi "Sony" kelimesinden bahsetmiyor. Artık başka markalara bakıyor.
    Hocam android alacaksınız Samsung olabilir ama ben android olup kusursuz telefon görmedim.O yüzden tuşlu Samsung kullanıyorum.
  • Denamint
    2 yıllık konuyu hortlatmışsın. Oğlum 1.5 yıldır LG V30 + kullanıyor. Çok memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.