Şimdi Ara

Telefon önerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPhone 5s ve halen 7 kullanıyorum. İphone 7 şuan bitkisel hayatta gibi Wi-Fisi bozuldu çalışmıyor, videolar da ses kaydı almıyor, telefon görüşmelerin de karşı tarafı zor duyuyorum ve daha bir sürü sorun. İphonedan vazgeçmek istemiyorum ama mevcut ülke şartlarında iPhone 11-12 almak çok zor geliyor. Telefondan bağımsız laptop ve fotoğraf makinesi de almak istiyorum. Telefon piyasasına uzun zamandır uzağım ortalama fiyatlarda telefon öneririmisiniz max 4000 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphoen olsun diyorsanız sizin için tek seçenek se var.
    Çinli tarafta birçok alternatif bulunmakla beraber huawei p40 lite modeline bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Öte yandan mi note 10 lite, poco x3 nfc, poco f2 pro bakılabilrcek diğer modeller

• 4.000 bandında tertemiz ip8 bulabilirsiniz

• İp8 de gelecek görmüyorum 11 den aşağısı benim için pili bitmiş durumda maalesef

• zazman kullanıcısına yanıt
    Bütçem max 4000₺ demişsin ve 11 den aşağısını görmüyorum demişsin o paraya oyuncak maymun bile oynamaz 😉
  • İphone için dedim güzel kardeşim 8 ve altı zaten almam diyorum ömrü azaldı. 4000 e kadar fp iyi olan telefon sordum

• Hocam 4000 e alacağın iphonelardan hayır gelmez. Android öneririm size. Poco x3 nfc olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba önerir misiniz
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekim ayındına bu yana p 40lite kullanıyorum. iphone 6 dan geçtim. Google servisleri yok, pişman olursunuz. P40 lite de özellik bakımından iyi ama iphoneden geçen birini mutlu etmez.

• Bütçeyi az daha zorlarsan OnePlus 8T 12/256 modelini 4800-5000 TL arasında bulabilirsin.

• zazman kullanıcısına yanıt
    4000e alınacak telefon ikinci el se olur 500 daha zorlayıp sıfırını almak daha mantıklı olur, 4-5 sene kafa rahat kullanılır, se varken aynı fiyata zaten kimse 8 almaz dediğin gibi seninde
  • android telefon almayı düşünüyor musun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4000 liralık bütçenin karşılığı yurtdışında 200 dolara satılan yazılım sorunlu, ütü kameralı, spy, 5 para etmez dandik Çin markalarıdır. Metheden tiplere aldırış etmeyin. İyi bir android telefon 5-6 binden başlar. Zaten çoğu büyük marka da ülkemizden çıkış yaptı. Hepsini gözönüne alın.

• Ekran kasa oranı önemli değilse SE 2020. Ekran kasa önemliyse Xr.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.